Neler Yeni

Erdoğan Kısıklı'da 2023 Seçim Zaferini Kutluyor!

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,969
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Zechion

80+ Silver
Bu kafada devam et kanka, 40 yıl daha seçim kazanamazsınız.
Hocam size ciddi bir soru soracağım. Fakat bana böyle ukalaca bir cevap vermeyin. Niye Sayın Erdoğan ? Gerçekten bir AKP'li ile oturup düzgünce sohbet etmek istediğim bir konu. Bu kişide sizi çeken şey nedir ?

İceWolf

80+ Silver
Hocam size ciddi bir soru soracağım. Fakat bana böyle ukalaca bir cevap vermeyin. Niye Sayın Erdoğan ? Gerçekten bir AKP'li ile oturup düzgünce sohbet etmek istediğim bir konu. Bu kişide sizi çeken şey nedir ?
Canım önce soğanı soyup yiycen, Sapıyla soğan yiyen adam anlayamaz niye olduğunu :) :) :)

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hocam, karşımdaki hakaret etmiyorsa asla ukelalık yapmam. Ama sorunuza şaşırdım. Şu âna kadar, gerçekten hiçbir Ak Partili ile oturup konuşmadınız mı?

Okur musun bilmiyorum ama buna uzun bir cevap vereceğim müsait olduğumda. Şu an, ne yazık ki müsait değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım önce soğanı soyup yiycen, Sapıyla soğan yiyen adam anlayamaz niye olduğunu :) :) :)
Al, bak... Böyle dalga geçen birisine nasıl düzgün cevap vereyim mesela :D
Neyse, acınızı anlıyorum kanka. 2028'e kadar sürmez umarım ağlamanız.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir afgan olarak bu seçimde oyumu reise bastım artık daha çok türk kızını rahatsız etmek istiyorum bu arada herhangi bir işte çalışmıyorum hükümet bana bakıyor yaşasın reis
Sen troll müsün ciddi mısın ciddi isen bana hemen adresini ver

Zechion

80+ Silver
Hocam, karşımdaki hakaret etmiyorsa asla ukelalık yapmam. Ama sorunuza şaşırdım. Şu âna kadar, gerçekten hiçbir Ak Partili ile oturup konuşmadınız mı?

Okur musun bilmiyorum ama buna uzun bir cevap vereceğim müsait olduğumda. Şu an, ne yazık ki müsait değilim.
Konuştum. Fakat genelde agresif, normal olmayan cevaplar aldım. Mesela "Sizin Kılıjdarı mı destekleyeceğim ?" gibi cevaplar aldım. Düzgün bir cevap alamadım. Saldırı değil, savunma cevabı almak istiyorum. Müsait olduğunuz azman mesajınızı bekliyorum.

Top Bottom