Neler Yeni

Erdoğan Kısıklı'da 2023 Seçim Zaferini Kutluyor!

İceWolf

80+ Silver
Hocam, karşımdaki hakaret etmiyorsa asla ukelalık yapmam. Ama sorunuza şaşırdım. Şu âna kadar, gerçekten hiçbir Ak Partili ile oturup konuşmadınız mı?

Okur musun bilmiyorum ama buna uzun bir cevap vereceğim müsait olduğumda. Şu an, ne yazık ki müsait değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al, bak... Böyle dalga geçen birisine nasıl düzgün cevap vereyim mesela :D
Neyse, acınızı anlıyorum kanka. 2028'e kadar sürmez umarım ağlamanız.
:) :) :) Yav buna cevap vermek zull dür. Da beni niye araya aldın

Zechion

80+ Silver
Al, bak... Böyle dalga geçen birisine nasıl düzgün cevap vereyim mesela :D
Neyse, acınızı anlıyorum kanka. 2028'e kadar sürmez umarım ağlamanız.
O arkadaş akp destekçisi. Fakat yaşı biraz fazla küçük. Kendisinin fikirleri biraz saçma olduğundan engelledim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeme bu trollün lafını. Afganlı taklidi yapan CHP yada HDP li bir troll.
Fark etmez her kimse yiyorsa adres versin ne demek türk kızını rahatsız etmek haddini bilecek böyle bişey yok

İceWolf

80+ Silver
Fark etmez her kimse yiyorsa adres versin ne demek türk kızını rahatsız etmek haddini bilecek böyle bişey yok
Adresi Pensilvanya bile çıkabilir. Mümkünmü bilmiyorum ama yöneticilerden İP adresini istesene. Bende merak ettim. Belkide bana yakındır ben ilgilenirim... (y) (y) (y)

Alfha13

80+ Silver
Kimse kimseyi rahatsız etmiyor, adam Afgan da değil. Ne demeye çalıştığı anlaşılıyor, iktidara eleştiri işte düz.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
:) :) :) Yav buna cevap vermek zull dür. Da beni niye araya aldın
Benle dalga geçiyorsun sandım 😁

Yeme bu trollün lafını. Afganlı taklidi yapan CHP yada HDP li bir troll.
Yav, mesele karşımdakinin samimi olup olmaması değil. Foruma girdiğimden beri bunun gibi yüzlerce mesaja, uzun uzun cevap verdim. Hepsi de trol trol cevap verdi karşılığında. Önemli değil, mesajı okuyan diğer üyeler için yazıyorum ben daha çok. Dalga geçmek için bile olsa, karşımdaki insan gibi soru soruyorsa ciddiye alıp cevap veririm.

Reis'in dediği gibi, "Onlar şimdi bize kızıyor ama bir gün bizim ne yapmaya çalıştığımızı anlayıp, bizi destekleyecekler."

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kimse kimseyi rahatsız etmiyor, adam Afgan da değil. Ne demeye çalıştığı anlaşılıyor, iktidara eleştiri işte düz.
Böyle eleştiri olmaz kardeşim herkesin kızı kardeşi akrabası var ne olursa olsun böyle muhalefet edilmez yani

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Konuştum. Fakat genelde agresif, normal olmayan cevaplar aldım. Mesela "Sizin Kılıjdarı mı destekleyeceğim ?" gibi cevaplar aldım. Düzgün bir cevap alamadım. Saldırı değil, savunma cevabı almak istiyorum. Müsait olduğunuz azman mesajınızı bekliyorum.
Tamamdır, müsait olduğumda yazacağım. Sen de bana, neden KK'yi desteklediğini yazarsan sevinirim.

Sen troll müsün ciddi mısın ciddi isen bana hemen adresini ver
Trol abi o, sal geç. Bunları gerçek sandığınız için zaten bu hâldeyiz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamamdır, müsait olduğumda yazacağım. Sen de bana, neden KK'yi desteklediğini yazarsan sevinirim.

Trol abi o, sal geç. Bunları gerçek sandığınız için zaten bu hâldeyiz.
Neyse haklısın uğraşmaya değmez

İceWolf

80+ Silver
Reis'in dediği gibi, "Onlar şimdi bize kızıyor ama bir gün bizim ne yapmaya çalıştığımızı anlayıp, bizi destekleyecekler."
Bizim dediği Türkün 200 yıllık Ricat Planıdır. 1822 Akif Bey. RTE sadece emanetçidir, bayrağı taşıyandır. Yakın zamanda Türkoğlu Türk beyine bu devlet teslim edilecektir!!!!

Alfha13

80+ Silver
Böyle eleştiri olmaz kardeşim herkesin kızı kardeşi akrabası var ne olursa olsun böyle muhalefet edilmez yani
Anlamayacak bir şey yok ortada. Afganların zihniyeti ve eylemleri üzerine yapılan bir eleştiri. Buna birisi niye alınır? Basit bir cümle, triggerlanmak için bir sebep de yok, okuyup geçilecek bir şey işte.

Top Bottom