Neler Yeni

Erdoğan Kısıklı'da 2023 Seçim Zaferini Kutluyor!

Alfha13

80+ Silver
Mücadele edemez çünkü mücadele edecek ellerinde elle tutulur gözle görülür savunulacak bir eylemleri yok başarısız mücadele diye bişey yok adam gibi bir yapılanma ve adam gibi bir yönetim şekilleri yok %0.02 lik oy alanlara 33 milletvekili veren bu ülkeye ne katacak böyle bir matematiksel zekası olan ülkeye ne katacak CHP zeki ve adam akıllı olsa kimseye ihtiyaç duymazdi o partinin ve o yapılanmanın acilen değişmesi lazım Kılıçdaroğlu nun acilen gitmesi lazım Anka ve Halk TV bile söyledi bunlar CHP den taraf yandaş medya düşünmeleri lazım nerede hata yaptık diye kendilerini sorgulaması lazım bu kadar basit
Hepsi doğru ancak şu da bir gerçek, Erdoğan'a tapılıyor bu ülkede. KK ve CHP gerçekten çok iyi de olsa seçilmeyecek. Niye seçilmesin, bu insanlar enayi mi, düzgün yönetici varken seçmesinler diye sorarsan cevabını veriyoruz zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hepsi doğru ancak şu da bir gerçek, Erdoğan'a tapılıyor bu ülkede. KK ve CHP gerçekten çok iyi de olsa seçilmeyecek. Niye seçilmesin, bu insanlar enayi mi, düzgün yönetici varken seçmesinler diye sorarsan cevabını veriyoruz zaten.
Çünkü düzgün yöneten yok 24.5 milyon insan Erdoğan i desteklemiyor 27.1 milyon insan da destekliyor şu gerçek hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Alfha13

80+ Silver
Çünkü düzgün yöneten yok 24.5 milyon insan Erdoğan i desteklemiyor 27.1 milyon insan da destekliyor şu gerçek hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Halkın cehaletinden faydalanan ve faydalanamayanların seçimiydi bu. Bu yüzden RTE iyi siyasetçi, KK kötü siyasetçi.

Bundan sonra ne cahili vasıflaştırmaya çalışırlar ne de cahilin zaafından faydalanmadan dururlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Halkın cehaletinden faydalanan ve faydalanamayanların seçimiydi bu. Bu yüzden RTE iyi siyasetçi, KK kötü siyasetçi.

Bundan sonra ne cahili vasıflaştırmaya çalışırlar ne de cahilin zaafından faydalanmadan dururlar.
Bu hep böyle olacak kardeşim Kılıçdaroğlu da kazansa ülkeye ikiye bölünecek Erdoğan da öyle ben buna üzülüyorum medeniyet nasıl olur biliyor musun seçim olur çıkarsın aslanlar gibi mücadele edersin kazanan kaybedeni teselli eder başarılar diler kaybeden de kazananı tebrik eder hatamız var bunlar için çalışacağız der kazanan toplum eğitimli birey eğitimli toplum medeni görüş böyle olur bizde bu hiçbir zaman olmayacak ben en çok buna üzülüyorum işte

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bu kafada devam et kanka, 40 yıl daha seçim kazanamazsınız.
aynı kafada devam ediyorum TERÖRİSTLERLE İŞİM OLMAZ TÜRKLÜKLE SORUNU OLANLA İŞİM OLMAZ TÜRKÜM DOĞRUYUM ÇALIŞKANIM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,695
Üyeler
167,182
Son üye
MembaTear