Çocuk o abisi yaşı tutmuyor oy vermeye.Sen troll müsün ciddi mısın ciddi isen bana hemen adresini ver
Çocuk o abisi yaşı tutmuyor oy vermeye.Sen troll müsün ciddi mısın ciddi isen bana hemen adresini ver
Fark ettin mi ironi yaptığını bile anlamayacak kapasiteye sahipler.Bir afgan olarak bu seçimde oyumu reise bastım artık daha çok türk kızını rahatsız etmek istiyorum bu arada herhangi bir işte çalışmıyorum hükümet bana bakıyor yaşasın reis
Adama anlatmaya çalışıyorum yarım saattir, çok zor.Fark ettin mi ironi yaptığını bile anlamayacak kapasiteye sahipler.
Benim kapasitem herşeye herkese yeter bana diyorsan eleştiri ve yorumda saygı çerçevesinde yapılırFark ettin mi ironi yaptığını bile anlamayacak kapasiteye sahipler.
DemiştimYeme bu trollün lafını. Afganlı taklidi yapan CHP yada HDP li bir troll.
Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü :Tamamdır, müsait olduğumda yazacağım. Sen de bana, neden KK'yi desteklediğini yazarsan sevinirim.
Muhalefet çıkıp kendini sorgulasin o zaman niye böyleyiz diye bu Tayyip in yaptıklarına rağmen neden hep kaybediyorlarBu ülkeyi Afganlar Pakistanlılar geliyor rte sayesinde.![]()
Bu yok işteMuhalefet çıkıp kendini sorgulasin o zaman niye böyleyiz diye bu Tayyip in yaptıklarına rağmen neden hep kaybediyorlar
2010 Yerel Seçim
2010 Referandum
2011 Genel Seçim
2014 Yerel Seçim
2014 Cumhurbaşkanlığı
2015 7 Haziran Millet Vekilliği
2015 Erken Seçim
2016 Anayasa Referandumu
2018 Genel Seçim
2023 Başkanlık Ve Millet Vekilliği
2023 Cumhurbaşkanlığı
11 Seçim Kaybetmiş Kemal Kılıçdaroğlu
Avrupa 1 veya 2 seçim kaybeden direk istifa ediyor bizde maşallah o koltuklara yapışan kalkamıyor o yüzden böyleyiz zaten
Halk cahil bu kadar basit.Muhalefet çıkıp kendini sorgulasin o zaman niye böyleyiz diye bu Tayyip in yaptıklarına rağmen neden hep kaybediyorlar
2010 Yerel Seçim
2010 Referandum
2011 Genel Seçim
2014 Yerel Seçim
2014 Cumhurbaşkanlığı
2015 7 Haziran Millet Vekilliği
2015 Erken Seçim
2016 Anayasa Referandumu
2018 Genel Seçim
2023 Başkanlık Ve Millet Vekilliği
2023 Cumhurbaşkanlığı
11 Seçim Kaybetmiş Kemal Kılıçdaroğlu
Avrupa da 1 veya 2 seçim kaybeden direk istifa ediyor bizde maşallah o koltuklara yapışan kalkamıyor o yüzden böyleyiz zaten
Halkın yarısından fazlası cahil yarısı bilgili yani öylemi ikili kutuplaşma olduğu müddetçe gelişmeyiz zaten hep diyorum zihniyet degismedikce medeniyet olmaz diyeHalk cahil bu kadar basit.![]()
Kutuplaşma ilgisi yok gerçekleri diyorum muhalefet hata var bunu çoğu kişi biliyor.Halkın yarısından fazlası cahil yarısı bilgili yani öylemi ikili kutuplaşma olduğu müddetçe gelişmeyiz zaten hep diyorum zihniyet degismedikce medeniyet olmaz diye