Neler Yeni

Erdoğan Kısıklı'da 2023 Seçim Zaferini Kutluyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Bir afgan olarak bu seçimde oyumu reise bastım artık daha çok türk kızını rahatsız etmek istiyorum bu arada herhangi bir işte çalışmıyorum hükümet bana bakıyor yaşasın reis
Fark ettin mi ironi yaptığını bile anlamayacak kapasiteye sahipler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Zechion

80+ Silver
Tamamdır, müsait olduğumda yazacağım. Sen de bana, neden KK'yi desteklediğini yazarsan sevinirim.
Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü :
Vaatlerinde ülkede ayrımcı bir görüş değil, birleştirici bir görüş olacağını savundu.
Demokrasi ve cumhuriyetin devamı hakkında garanti bir görüş gösterdi.
Bunları ise ittifakları ile kanıtladı diyebiliriz. Sol görüşlü olmasına rağmen masasına sağcı görüşü olanına kadar aldı.
Bakanlarından, ekonomi bakanı adayı olan Bilge Yılmaz'ın çok sağlam bir ekonomist olması. Bu en çok sevdiğim maddelerden birisi.
Bilge Yılmaz çok sağlam bir kişidir, araştırabilirsiniz, araştırdıkça seveceğinizi düşünüyorum.
Ülkedeki bu güç zehrinin bitmesini istiyorum.
Farklı bir aday denemek istiyorum. Beğenilmezse gönderilmesi çok da zor olmayan bir kişi zaten.
Ülkemizi dış politikada güzel destekleyebileceğini düşünüyorum.
Onunlayken kendimi daha güvende hissediyorum. Güç zehri yaşamamış, yaşamayacak birisi olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik bunları ekliyorum, karşılıklı tartışmamıza göre ekleme yapacağımı düşünüyorum.
Fakat lütfen bir kere bire olsa Bilge Yılmaz'ı araştırıp kendisi hakkında bir yorum yapar mısınız ?

The Semih

80+ Gold
CHP seçmenine lafım yok fakat bu kazanıyoruzzz diyen ekrem imamoğlunun suratını görmek istiyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu ülkeyi Afganlar Pakistanlılar geliyor rte sayesinde. :D
Muhalefet çıkıp kendini sorgulasin o zaman niye böyleyiz diye bu Tayyip in yaptıklarına rağmen neden hep kaybediyorlar

2010 Yerel Seçim ❌
2010 Referandum❌
2011 Genel Seçim ❌
2014 Yerel Seçim ❌
2014 Cumhurbaşkanlığı ❌
2015 7 Haziran Millet Vekilliği ❌
2015 Erken Seçim ❌
2016 Anayasa Referandumu ❌
2018 Genel Seçim ❌
2023 Başkanlık Ve Millet Vekilliği ❌
2023 Cumhurbaşkanlığı ❌

11 Seçim Kaybetmiş Kemal Kılıçdaroğlu

Avrupa da 1 veya 2 seçim kaybeden direk istifa ediyor bizde maşallah o koltuklara yapışan kalkamıyor o yüzden böyleyiz zaten

majorw0w

80+ Silver
Muhalefet çıkıp kendini sorgulasin o zaman niye böyleyiz diye bu Tayyip in yaptıklarına rağmen neden hep kaybediyorlar

2010 Yerel Seçim ❌
2010 Referandum❌
2011 Genel Seçim ❌
2014 Yerel Seçim ❌
2014 Cumhurbaşkanlığı ❌
2015 Erken Seçim ❌
2018 Genel Seçim ❌
2023 Cumhurbaşkanlığı ❌

Avrupa 1 veya 2 seçim kaybeden direk istifa ediyor bizde maşallah o koltuklara yapışan kalkamıyor o yüzden böyleyiz zaten
Bu yok işte :D Hala istifa edeceğim demiyor demin çıktı. Depremzedelere küfürler forumda bile o kadar hakaret eden var ki... Bunlar mı seçim kazanacak ? Yok beter olun yok bilmem ne ulan seçim boşuna mı yapılıyor ? Meral akşener kadar olamadılar kadın tebrik etti kendisini sevmesem de.

Carl-S

80+ Gold

2010 Yerel Seçim ❌
2010 Referandum❌
2011 Genel Seçim ❌
2014 Yerel Seçim ❌
2014 Cumhurbaşkanlığı ❌
2015 Erken Seçim ❌
2018 Genel Seçim ❌
2023 Cumhurbaşkanlığı ❌

Avrupa da 1 veya 2 seçim kaybeden direk istifa ediyor bizde maşallah o koltuklara yapışan kalkamıyor o yüzden böyleyiz zaten
Halk cahil bu kadar basit. :)

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Papa ve soros bile Erdoğana desteğini açıkladı...
Biz dış güçlerin kılıçdaroğluna desteklediğini sanıyorduk :D
Erdoğan 21 yıldır altyapısını kurduğu devleti yavaş yavaş parçalamaya başlayacaktır.
Buna kılıçdaroğluda dahil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Halk cahil bu kadar basit. :)
Halkın yarısından fazlası cahil yarısı bilgili yani öylemi ikili kutuplaşma olduğu müddetçe gelişmeyiz zaten hep diyorum zihniyet degismedikce medeniyet olmaz diye

Top Bottom