Neler Yeni

Erdoğan Kısıklı'da 2023 Seçim Zaferini Kutluyor!

Alfha13

80+ Silver
Halkın yarısından fazlası cahil yarısı bilgili yani öylemi ikili kutuplaşma olduğu müddetçe gelişmeyiz zaten hep diyorum zihniyet degismedikce medeniyet olmaz diye
Cümle kuramayan, Erdoğan'a niye oy verdiğini bile doğru düzgün dile getiremeyen, sebep sayamayan; her gördüğüne inanan, sorgulamayan; başarıyı AKP'ye başarısızlığı CHP'ye koşulsuzca yazan, Allah gibi adam diyen kişilere ne diyelim? Vasıflı, aydın, zeki, aklı başında, modern, aklını ve mantığını kullanmasını bilen insanlar mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kutuplaşma ilgisi yok gerçekleri diyorum sen sadece anlamıyorsun muhalefet hata var bunu çoğu kişi biliyor.
En azından kabul ettin hata olduğunu bu da bişey ne olursa olsun iki liderin çıkıp birbirlerini tebrik etmesini beklerdim kalbî kırık seçmelerini nasıl kazanırız bunun çabasını vermesi gerektiğini söylemesi lazım hep bir o ona atıyor o ona çok iki tarafında kafasını iki elinin arasına alıp düşünmesi lazım sonuçta bir kazanan olacak kaybeden olacak ama saygı ve sevgi çerçevesinde olması lazım benim söylemim bu muhasebe yapacaklar nerelerde kaybettik nerede hata yaptık bunları düşünmeleri lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cümle kuramayan, Erdoğan'a niye oy verdiğini bile doğru düzgün dile getiremeyen, sebep sayamayan; her gördüğüne inanan, sorgulamayan; başarıyı AKP'ye başarısızlığı CHP'ye koşulsuzca yazan, Allah gibi adam diyen kişilere ne diyelim? Vasıflı, aydın, zeki, aklı başında, modern, aklını ve mantığını kullanmasını bilen insanlar mı?
Kılıçdaroğlu neden kazanamıyor peki onu da söylersen açıklayıcı olur belki hiç mi bu kişinin hatası yok hiç mi yanlışı yok

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bizim dediği Türkün 200 yıllık Ricat Planıdır. 1822 Akif Bey. RTE sadece emanetçidir, bayrağı taşıyandır. Yakın zamanda Türkoğlu Türk beyine bu devlet teslim edilecektir!!!!
Tabii ki. Biz Reis'i şahsından ötürü sevmiyoruz. Taşıdığı bayraktan, yaktığı meşaleden ötürü seviyoruz. Yarın gelir, başka biri bu meşaleyi ileri taşır, onu destekleriz.

Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü :
Vaatlerinde ülkede ayrımcı bir görüş değil, birleştirici bir görüş olacağını savundu.
Demokrasi ve cumhuriyetin devamı hakkında garanti bir görüş gösterdi.
Bunları ise ittifakları ile kanıtladı diyebiliriz. Sol görüşlü olmasına rağmen masasına sağcı görüşü olanına kadar aldı.
Bakanlarından, ekonomi bakanı adayı olan Bilge Yılmaz'ın çok sağlam bir ekonomist olması. Bu en çok sevdiğim maddelerden birisi.
Bilge Yılmaz çok sağlam bir kişidir, araştırabilirsiniz, araştırdıkça seveceğinizi düşünüyorum.
Ülkedeki bu güç zehrinin bitmesini istiyorum.
Farklı bir aday denemek istiyorum. Beğenilmezse gönderilmesi çok da zor olmayan bir kişi zaten.
Ülkemizi dış politikada güzel destekleyebileceğini düşünüyorum.
Onunlayken kendimi daha güvende hissediyorum. Güç zehri yaşamamış, yaşamayacak birisi olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik bunları ekliyorum, karşılıklı tartışmamıza göre ekleme yapacağımı düşünüyorum.
Fakat lütfen bir kere bire olsa Bilge Yılmaz'ı araştırıp kendisi hakkında bir yorum yapar mısınız ?
Yarın hepsine cevap vereceğim. Şu an zafer kutlaması yapıyoruz. Bilge Yılmaz'dan daha kalifiye olan, Mehmet Şimşek kabineye girerse, Erdoğan'a karşı olan tutumun değişir umarım.

Alfha13

80+ Silver
Kılıçdaroğlu neden kazanamıyor peki onu da söylersen açıklayıcı olur belki
Erdoğan'ın kara propagandası ve KK'nın buna karşı başarısız mücadelesi. Bu kadar basit.
Tabii ki. Biz Reis'i şahsından ötürü sevmiyoruz. Taşıdığı bayraktan, yaktığı meşaleden ötürü seviyoruz. Yarın gelir, başka biri bu meşaleyi ileri taşır, onu destekleriz.
Taşıdığı bayrak dedin koptum:ROFLMAO: "Biiiz, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış insanlarız".

PKK ile miting, FETÖ'yü ülkenin dört bir yanına yayma, Hizbullahçıları içeriden çıkarma = %52 ile cumhurbaşkanlığı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

Yarın hepsine cevap vereceğim. Şu an zafer kutlaması yapıyoruz. Bilge Yılmaz'dan daha kalifiye olan, Mehmet Şimşek kabineye girerse, Erdoğan'a karşı olan tutumun değişir umarım.

Padişah mantığı yani babadan oğula, değişime falan gerek yok yani, pineklemeye devam yani yerinde saymaya.

Zechion

80+ Silver
Kendisi hakkında bir bilgim yok. Fakat şimdi biraz baktığım kadarıyla önceden ekonomi bakanlığı yapmış olan bir kişi galiba.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Padişah mantığı yani babadan oğula, değişime falan gerek yok yani, pineklemeye devam yani yerinde saymaya.
Türk ırkı, bu mantıkla dünyaya hükmetti. Bu mantığı terk ettiğimizden beri, sürünüyoruz. Bizim genetik kodlarımıza bu mantık işlemiş, inkâr etmeye gerek yok.

Carl-S

80+ Gold
Türk ırkı, bu mantıkla dünyaya hükmetti. Bu mantığı terk ettiğimizden beri, sürünüyoruz. Bizim genetik kodlarımıza bu mantık işlemiş, inkâr etmeye gerek yok.
Türk ırkı? Yakında azınlık olacaklar Türkler Suriyeli Afganlarla Pakistanlılar sayesinde sen ne anlatıyorsun?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kendisi hakkında bir bilgim yok. Fakat şimdi biraz baktığım kadarıyla önceden ekonomi bakanlığı yapmış olan bir kişi galiba.
Hocam, şu an İngiltere Kraliyet Ailesinin finans danışmanlığını yapıyor. Daha birçok büyük şirketin ekonomi danışmanlığını yapıyor. Türkiye'deki, ekonomi anlamında en kalifiye ve güvenilir kişidir. Sadece adının kabinede geçmesi bile, batıdaki sermayecinin güvenini tazeler ülkeye karşı.

Türk ırkı? Yakında azınlık olacaklar Türkler Suriyeli Afganlarla Pakistanlılar sayesinde sen ne anlatıyorsun?
O sizin hayâl dünyanız kardeşim. Türk ırkı hiçbir zaman azınlıkta olmayacak bu topraklarda.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Erdoğan'ın kara propagandası ve KK'nın buna karşı başarısız mücadelesi. Bu kadar basit.

Taşıdığı bayrak dedin koptum:ROFLMAO: "Biiiz, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış insanlarız".

PKK ile miting, FETÖ'yü ülkenin dört bir yanına yayma, Hizbullahçıları içeriden çıkarma = %52 ile cumhurbaşkanlığı.
Mücadele edemez çünkü mücadele edecek ellerinde elle tutulur gözle görülür savunulacak bir eylemleri yok başarısız mücadele diye bişey yok adam gibi bir yapılanma ve adam gibi bir yönetim şekilleri yok %0.02 lik oy alanlara 33 milletvekili veren bu ülkeye ne katacak böyle bir matematiksel zekası olan ülkeye ne katacak CHP zeki ve adam akıllı olsa kimseye ihtiyaç duymazdi o partinin ve o yapılanmanın acilen değişmesi lazım Kılıçdaroğlu nun acilen gitmesi lazım Anka ve Halk TV bile söyledi bunlar CHP den taraf yandaş medya düşünmeleri lazım nerede hata yaptık diye kendilerini sorgulaması lazım bu kadar basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

Ekler

• 4F54E12C-10D2-4BD7-91C5-F4E30191D11A.jpeg
    4F54E12C-10D2-4BD7-91C5-F4E30191D11A.jpeg
    99.2 KB · Hit: 18

Carl-S

80+ Gold
Hocam, şu an İngiltere Kraliyet Ailesinin finans danışmanlığını yapıyor. Daha birçok büyük şirketin ekonomi danışmanlığını yapıyor. Türkiye'deki, ekonomi anlamında en kalifiye ve güvenilir kişidir. Sadece adının kabinede geçmesi bile, batıdaki sermayecinin güvenini tazeler ülkeye karşı.

O sizin hayâl dünyanız kardeşim. Türk ırkı hiçbir zaman azınlıkta olmayacak bu topraklarda.
Bu gidişle olacak diyorum daha okuduğunu anlamıyorsun 🤣

Top Bottom