Neler Yeni

Erdoğan'a Verildiği Söylenen "Yahudi Cesaret Ödülü" Yalanı Ortaya Çıktı!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Ülkücü ablamız, hepinizin doğru sandığı ve diline doladığı "Yahudi Cesaret Madalyası" yalanını, twit olarak atmıştı.

Meral 1.jpg

İsrail'e olan desteğiyle tanınan Karel Valansi, ülkücü ablamızı uyarınca hemen twitini siliverdi:

Meral 2.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

İsrail'in, bölgede oluşturulacak bir Kürt devletine destek verdiğini de, şu videoda açıklıyor Karel Valansi:

Son düzenleme:

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Siyasetçiler de her şeyi bilmiyormuş demek ki.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siyasetçiler de her şeyi bilmiyormuş demek ki.
Biliyormuş ama bilmemezlikten geliyormuş.

Biz bu Karel Valansi'nin söylediklerini yıllardır söylüyoruz. Belgelerini gösteriyoruz. Kâle almıyor hanımefendi. Fakat Türk düşmanı Karel uyarınca, hemen twitini siliyor.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Biliyormuş ama bilmemezlikten geliyormuş.

Biz bu Karel Valansi'nin söylediklerini yıllardır söylüyoruz. Belgelerini gösteriyoruz. Kâle almıyor hanımefendi. Fakat Türk düşmanı Karel uyarınca, hemen twitini siliyor.
Şu an hiçbir siyasetçi başarılı değil maalesef, benim gözümde en mantıklısı Mansur Yavaş.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an hiçbir siyasetçi başarılı değil maalesef, benim gözümde en mantıklısı Mansur Yavaş.
Daha önce de yazmıştım, Mansur Yavaş'ı aday yapamazlar. HDP'den oy alamaz Mansur. HDP'den oy almadan da, Erdoğan'ı geçemezler.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Daha önce de yazmıştım, Mansur Yavaş'ı aday yapamazlar. HDP'den oy alamaz Mansur. HDP'den oy almadan da, Erdoğan'ı geçemezler.
gel iddaya girelim kardeşim öyle bir geçer ki gel aday olursa seçimi kazansın ne verirsin ben sana kaybederse 100 tl steam cüzdan veya başka şey atarım

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Türkiye'de siyaset ne zaman şahsi menfaat yerine vatan için yapılırsa o zaman düzeleceğiz. ya biri dışarıdan fonlanıyor ya terörü destekliyor ya yandaşı destekliyor... Böyle gidiyor bu iş. Sıktı ülke siyaseti artık beni. Vatanı yönetmek isteyen ya da yöneten insanlar niye sadece para göz anlayamıyorum.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Mansur Yavaş %50 üzeri oyu alamaz hocam. Partisinden fazla oy alan bir adam var karşısında. Muhalefetin tek çaresi, HDP kanadından da oy alabilecek bir adayla seçimi ikinci tura koymak. Başka türlü mümkün değil kazanmaları. Bu yüzden Mansur Yavaş'ı aday göstermeyecekler. Partiden ayrılıp kendi adaylığını koyabilir ama muhalefetin çatı adayı olamaz.

çok yanlış düşünüyorsun o seçmen sizin seçmene vermez kim var kazanıcak mansur var ona verir hem sizin gözünüzde o 2 parti zaten arası çok iyi
dediklerinizle çelişiyorsunuz
HDP seçmeni Mansur Yavaş'a oy verir mi sizce? HDP oylarına muhtaç olan taraf Ak parti değil ki; muhalif kanadı. Erdoğan, bunların oyunu almadan da %50'yi geçiyor.

gel iddaya girelim kardeşim öyle bir geçer ki gel aday olursa seçimi kazansın ne verirsin ben sana kaybederse 100 TL steam cüzdan veya başka şey atarım
Bende sana 100₺'lik ne istersen atarım. İster steam cüzdanına, ister banka hesabına. Muhalefet kanadı 2023'te kazanamayacak.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ülkücü ablamız, hepinizin doğru sandığı ve diline doladığı "Yahudi Cesaret Madalyası" yalanını, twit olarak atmıştı.

Alıntıyı görüntüle

İsrail'e olan desteğiyle tanınan Karel Valansi, ülkücü ablamızı uyarınca hemen twitini siliverdi:

Alıntıyı görüntüle

İsrail'in, bölgede oluşturulacak bir Kürt devletine destek verdiğini de, şu videoda açıklıyor Karel Valansi:
İşte gerçekten düşman düşmanı bozuyor ha birbirlerini yesinler umrumda değil.
Bu insanlar gerçek yahudilerin dinlerini pisletiyor.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Türkiye'de siyaset ne zaman şahsi menfaat yerine vatan için yapılırsa o zaman düzeleceğiz. ya biri dışarıdan fonlanıyor ya terörü destekliyor ya yandaşı destekliyor... Böyle gidiyor bu iş. Sıktı ülke siyaseti artık beni. Vatanı yönetmek isteyen ya da yöneten insanlar niye sadece para göz anlayamıyorum.
Milletvekili, bakan, cumhurbaşkanı maaşı asgari ücrete yakın bir bütçe olunca

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
İşte gerçekten düşman düşmanı bozuyor ha birbirlerini yesinler umrumda değil.
Bu insanlar gerçek yahudilerin dinlerini pisletiyor.
Bazı Yahudi mezhepleri, İsrail devletinin kurulmasının dinlerine küfür olduğunu savunuyorlar. Yahudileri düşünen herkesin, İsrail'e karşı tutum alması gerektiğini savunuyorlar. İnançlarına göre, Mesih geri döndüğünde büyük İsrail devletini kuracakmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,674
Üyeler
161,480
Son üye
Haskebabstyle
Top Bottom