Nereye şikayet ettin?Merhaba dostlar size yaşadığım saçma bir olayı anlatmak istiyorum kısaca
Bana discorddan gelen bir sunucu isteği üzerine kabul ettim ve sunucuya girdim. İlk olarak yaş ortalamasının 15 olması ve anime fanlarıyla dolu olması dikkatimi çekti birde tag alma olayı, sunucu da zaten ilk gün yetki aldım ve sunucuya gelen kişileri karşılayıp kayıt etmem gerekiyordu ve bir gün biri geldi ,ben ise hoşgeldin fln dedim ve yaşın büyükse abla diyebilirmiyim dedim bana bir anda çok laubalisin fln dedi ben ise 2 kez özür diledim ve konu kapandı daha sonra odaya geçip baya müzik hakkında konuştuk vee bir anda banlandım gittim bana davet atan yetkiliye yazdım ilk başta yardım ediyorum dedi daha sonra küfür edip engelledi(kız), sunucu sahibi küfür dolu bir mesaj gönderdi(erkek), bir yetkili bana sen şikayetçi olamazsın sadece kız şikayetçi olabilir ve seni engellememiz çok normal dedi ve engelledi (kız)ben ise koca bir wtf çektim ve bu ne lan dedim kafyi yicem resmen birine abla dediğim ve üstüne özür dilediğim için küfür yiyip banlandım iyi ki de banlanmaşım ztn belliydi böyle olacağı. Ayrıyetten bana ilk günlerde gıcık olmuşlar ve hakkımda konuşmuşlar biri bana rahat ol deyip gitti sebepsizce sonraki gün ise beni doldurdular fln deyip özür diledi ,resmen ergen çöplüğü. Ben ise sunucuyu ve sahibini şikayet ettim umarım sonuçlanır.
Buraya kadar dayanıp okuduysanız helal olsun ben bile yazarken ne saçma olay dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sunucu ismi uranus gibi birşeydi eğer sahibi burdaysa ki sanmıyorum, bana ulaş koçm engelleyip küfür etmekle olmaz, discord sunucu sahiplerinin hepsi birer egoist resmen animeci kız tayfa tatminkârı.
Zaten çoğusu anime seven bir discord sunucusundan ne beklenir ki.Discord destek ama dava açmak bile istedim daha sonra vazgeçtim
2 tane gruptan uzak durucaksın (genelleme yapıcağım ama geneli böyle değil) Kpop ve bİTİeS fanları ve anime fanları.Knk aşırı utanç verici tipler var hala gülüyorum
Ben bu kadar sert düşünmesem de biraz fazla taktığını düşünüyorum. Madem çocuk olarak görüyorsun, o zaman çocuk diyip geçmen gerek.kusura bakma ama tam bir beta yıkık erkeksin
knk öle deme tam tersine sana biri küfür ederse falan git ver mahkemeye yaşına bakmadan ibret olur o kişiye bak bakalım bidaha edebiliyomuBen bu kadar sert düşünmesem de biraz fazla taktığını düşünüyorum. Madem çocuk olarak görüyorsun, o zaman çocuk diyip geçmen gerek.
Küfür ü pek sallayan biri değilim ben. Dava işiyle falan da uğraşmak istemiyorum.knk öle deme tam tersine sana biri küfür ederse falan git ver mahkemeye yaşına bakmadan ibret olur o kişiye bak bakalım bidaha edebiliyomu
Haklısın knk fazla takıyorum ve farkındayım ama ceza çekmelerinide istiyorum çünkü her gelene bunu yapma hakları yok.Ben bu kadar sert düşünmesem de biraz fazla taktığını düşünüyorum. Madem çocuk olarak görüyorsun, o zaman çocuk diyip geçmen gerek.
Aynen knk kıza küfür ederek karşılayım dimi aynen çok haklısın mükemmel.kusura bakma ama tam bir beta yıkık erkeksin
p-pardon çok özür dilerim sana abla dediğim için özür dilerim affet beni 80 kg e girl e özür dilemiş tabii ki küfür ediceksin günde 1000 tane velet yavşıyor onlara kendilerini haşa Allah sanıyolar egoları şişmiş çirkin olduğu için discord kullanıyor zatenHaklısın knk fazla takıyorum ve farkındayım ama ceza çekmelerinide istiyorum çünkü her gelene bunu yapma hakları yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen knk kıza küfür ederek karşılayım dimi aynen çok haklısın mükemmel.