Reis gelmedi dalga da kucuk yas 15 korkmali miyimKamışın suyu geldiyse sıkıntı yok
Reis gelmedi dalga da kucuk yas 15 korkmali miyimKamışın suyu geldiyse sıkıntı yok
Demem 1 senedir rüyalanma olmuyor o zaman düzenli olarak mastürbasyon yapıyor olmanız lazım değil mien son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum. 1 senesi var en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkılcan derken anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam söyle söyleyim benim uyku düzeni sorunum vardı yeni yeni düzeltmeye başladım. önceden en az gece 3-4 gibi uyuyodum. hatta sabahı bile buluyodu
yanii evet, yapmamam mi gerekiyorDemem 1 senedir rüyalanma olmuyor o zaman düzenli olarak mastürbasyon yapıyor olmanız lazım değil mi
Yok hocam yapmasanız da yapsanız da aynı şey yeter ki bağımlı olmayın ve düzenli yapın eğer bu şey varsa ve 1 yıldan beri varsa ergenlikle ilgili endeşelenmenize gerek yok rahat olunyanii evet, yapmamam mi gerekiyor
düzenli oluyo ama yaYok hocam yapmasanız da yapsanız da aynı şey yeter ki bağımlı olmayın ve düzenli yapın eğer bu şey varsa ve 1 yıldan beri varsa ergenlikle ilgili endeşelenmenize gerek yok rahat olun