Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

30 a yaklaştım hala oluyor ama herşeyin bir sebebi de oluyor sadece sen sebepsiz sanıyorsun. Uzun düşüncelere dalınca anlıyorsun bir sebebi varmış

Durduk yere de üzüleceksin dostum, en ufak şeye de, hemde abartarak üzüleceksin, bunların hepsi seni olgunlaştırır kötü bir şey yok. Dağın arkası güneşli, ergenliğin bitimine yakın kendini bulacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durduk yere de üzüleceksin dostum, en ufak şeye de, hemde abartarak üzüleceksin, bunların hepsi seni olgunlaştırır kötü bir şey yok. Dağın arkası güneşli, ergenliğin bitimine yakın kendini bulacaksın
Sonra aşık olup yeniden o döngüye gireceksin

Haftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon, gez,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;
Uyan ders programı, TV,5 DK forum, okula git,okuldan gel,yemek ye,foruma bak, ders, ders,ders, TV izle-telefona bak, uyu

Ne yaşadınız?

Durduk yere üzülüyorum. Üzünülecek olaylara daha fazla üzülüyorum. Olayları çok kafaya takıyorum. Bu dönemde normal mi?
Kanka 6. sınıfa göre çok fazla çalışıyorsun, LGS'de zaten sadece 8. sınıftan sorumlusun o yüzden abartmaya gerek yok. Kendini hobilerine ve arkadaşlarınla eğlenmeye ada zaten ileride istemeyeceğin kadar çalışmak zorunda kalacaksın o yüzden şimdiden çalışmaktan bıkma.

Kanka 6. sınıfa göre çok fazla çalışıyorsun, LGS'de zaten sadece 8. sınıftan sorumlusun o yüzden abartmaya gerek yok. Kendini hobilerine ve arkadaşlarınla eğlenmeye ada zaten ileride istemeyeceğin kadar çalışmak zorunda kalacaksın o yüzden şimdiden çalışmaktan bıkma.
Ama artık ders yapmadan kendimi mal gibi hissediyorum. Eğlencenin fazlası kendimi mal gibi hissetmeme yol açıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri