Neler Yeni

Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

SnareEcho

80+ Silver
Neyse arkadaşlar ben uyuyorum. Siz yazın sabah okurum. İyi geceler iyi forumlar.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
6. Sınıfta son gün 2 saat bakıyordum hepsi 90 üzeriydi hayatını yaşa.

Ortakulla lise çok farklı günde en az 3-4 gün düzenli çalışman gerekiyor stress artıyor felaket bişey boşluğa düşüyorsun falan filan

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon, gez,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;
Uyan ders programı, TV,5 DK forum, okula git,okuldan gel,yemek ye,foruma bak, ders, ders,ders, TV izle-telefona bak, uyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yaşadınız?

Durduk yere üzülüyorum. Üzünülecek olaylara daha fazla üzülüyorum. Olayları çok kafaya takıyorum. Bu dönemde normal mi?
Sana kafana takma desem de takacaksın yani benim söylediklerimin pek bir manası olmayacak
O yüzden çok bir şey demeyeceğim. Hayatı biraz dalgaya vur ve olduğunca seni mutlu edecek şeyleri yap tek önerim bu
Normal şeyler bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
6. Sınıf. Yaş 12
6.sınıfta nasıl ergen oldun hem de nasıl bu dille yazıyorsun? Erken büyümüşsün sanırım.
Şunu söyleyeyim,ileride işler muhtemelen iyileşmeyecek.En azından liseden mezun olana kadar.Onun için idare edebilecek bir kafa yapısına ve düzene ulaşmaya bak.Lisede derslerini salmazsan gayet güzel idare edersin.Durup dururken gelen depresyon bedenin ve ruhun birşeyler yapmak,başarmak istediği içindir.Derslerinde boşluk bırakmayarak bunu giderebilirsin.

SnareEcho

80+ Silver
6.sınıfta nasıl ergen oldun hem de nasıl bu dille yazıyorsun? Erken büyümüşsün sanırım.
Şunu söyleyeyim,ileride işler muhtemelen iyileşmeyecek.En azından liseden mezun olana kadar.Onun için idare edebilecek bir kafa yapısına ve düzene ulaşmaya bak.Lisede derslerini salmazsan gayet güzel idare edersin.Durup dururken gelen depresyon bedenin ve ruhun birşeyler yapmak,başarmak istediği içindir.Derslerinde boşluk bırakmayarak bunu giderebilirsin.
Bu dille yazmam beni büyük mü gösteriyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Cefika
1- 2 yıl sonra LGS var.
2- Sek erkek olmak iyi mi?
Yaşına göre gayet olgun düzgün bir insan olduğunu görüyorum yazdıklarına bakarak. İstanbuldaki arkadaşlar kötü diyerek uzaklaşıp yalnız kalmamalısın bence. İlla ki senin gibi birisi vardır. Tek kalmamaya çalış seni tamamlayacak birisini illa ki bulursun. Zaten senin iraden düzgün ise istemediğin hiç bir şeyi yapmazsın. Etrafımdaki herkeste sigara var, hiç sekmez ama kullanmıyorum. Sigara kullananların yarısında alkol var daha ağzımı sürmedim teklif ediyolar yok diyorum. :D Yani sana bağlı kısaca kardeşim. Daha küçüksün yaşayacağın göreceğin çok şey var depresif olma bence. Biraz sokağın tozunu yut. :) Kendine garip de olsa hobiler edinebilirsin daha fazla uğraşabileceğin ortaokulda dersine ayırdığın vaktin yarısını o hobilere yönelsen daha mutlu olursun. Ve sevdiğin bir hobiyi yaptığında seninle ortak yönde olan insanlarla bir araya gelebilirsin.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe

SnareEcho

80+ Silver
LoL oyna geçer
Başlarım yazın. Umarım mouse bozulmaz.

İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.
Hocam şimdi baktım liseli değilmişsiniz. Liseli sanarak tavsiyeler vermiştim. Bırak kütüphaneyi falan çık gez hafta içi.
Mocca içiyoruz onda sıkıntı yok.😄

SnareEcho

80+ Silver
Evet bir tık.Benim 6.sınıftaki kardeşim senin gibi yazamaz zannedersem.
Beni gerçekten mutlu ettiniz. İnsanlara saygılı olmak için elimden geldiğince özen gösteriyorum. Başkalarının benim yüzümden üzülmeleri beni onlardan daha çok üzer. Benim normal yazış tarzım böyledir. Ayrı bir özen gösteriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,772
Üyeler
168,030
Son üye
Talha Yaman
Top Bottom