Sana kafana takma desem de takacaksın yani benim söylediklerimin pek bir manası olmayacakHaftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon, gez,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;
Uyan ders programı, TV,5 DK forum, okula git,okuldan gel,yemek ye,foruma bak, ders, ders,ders, TV izle-telefona bak, uyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yaşadınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Durduk yere üzülüyorum. Üzünülecek olaylara daha fazla üzülüyorum. Olayları çok kafaya takıyorum. Bu dönemde normal mi?
6.sınıfta nasıl ergen oldun hem de nasıl bu dille yazıyorsun? Erken büyümüşsün sanırım.6. Sınıf. Yaş 12
Bu dille yazmam beni büyük mü gösteriyor?6.sınıfta nasıl ergen oldun hem de nasıl bu dille yazıyorsun? Erken büyümüşsün sanırım.
Şunu söyleyeyim,ileride işler muhtemelen iyileşmeyecek.En azından liseden mezun olana kadar.Onun için idare edebilecek bir kafa yapısına ve düzene ulaşmaya bak.Lisede derslerini salmazsan gayet güzel idare edersin.Durup dururken gelen depresyon bedenin ve ruhun birşeyler yapmak,başarmak istediği içindir.Derslerinde boşluk bırakmayarak bunu giderebilirsin.
Sadece ergenlikle alakalı değil dostum erkek olmanın kaderi buArkadaşlar şu anda ergenlik dönemindeyim. Ve hiçbir şey olmadığı halde çok üzülüyorum. Bu son derece normal midir?
@43t44tt1r @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @joker♤
Yaşına göre gayet olgun düzgün bir insan olduğunu görüyorum yazdıklarına bakarak. İstanbuldaki arkadaşlar kötü diyerek uzaklaşıp yalnız kalmamalısın bence. İlla ki senin gibi birisi vardır. Tek kalmamaya çalış seni tamamlayacak birisini illa ki bulursun. Zaten senin iraden düzgün ise istemediğin hiç bir şeyi yapmazsın. Etrafımdaki herkeste sigara var, hiç sekmez ama kullanmıyorum. Sigara kullananların yarısında alkol var daha ağzımı sürmedim teklif ediyolar yok diyorum.1- 2 yıl sonra LGS var.
2- Sek erkek olmak iyi mi?
Yaş kaç ?Arkadaşlar şu anda ergenlik dönemindeyim. Ve hiçbir şey olmadığı halde çok üzülüyorum. Bu son derece normal midir?
@43t44tt1r @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @joker♤
Türkiyede yaşıyorsan ergenlik döneminde olup olmaman fark etmiyor hocamArkadaşlar şu anda ergenlik dönemindeyim. Ve hiçbir şey olmadığı halde çok üzülüyorum. Bu son derece normal midir?
@43t44tt1r @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @joker♤
LoL oyna geçerArkadaşlar şu anda ergenlik dönemindeyim. Ve hiçbir şey olmadığı halde çok üzülüyorum. Bu son derece normal midir?
@43t44tt1r @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @joker♤
Başlarım yazın. Umarım mouse bozulmaz.LoL oyna geçer
İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.
Mocca içiyoruz onda sıkıntı yok.Hocam şimdi baktım liseli değilmişsiniz. Liseli sanarak tavsiyeler vermiştim. Bırak kütüphaneyi falan çık gez hafta içi.
Evet bir tık.Benim 6.sınıftaki kardeşim senin gibi yazamaz zannedersem.Bu dille yazmam beni büyük mü gösteriyor?
Beni gerçekten mutlu ettiniz. İnsanlara saygılı olmak için elimden geldiğince özen gösteriyorum. Başkalarının benim yüzümden üzülmeleri beni onlardan daha çok üzer. Benim normal yazış tarzım böyledir. Ayrı bir özen gösteriyorum.Evet bir tık.Benim 6.sınıftaki kardeşim senin gibi yazamaz zannedersem.