Yine yakalandık...Teşekkürler hcm. Müslüm severiz ama jiletleyecek kadar değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lisedesin sandım ders yazınca tr de ortaokulda ders çalışan mı varmış ki .d6. Sınıf. Yaş 12
Sek erkekİstanbul çocukları iyi değil. Onlarla arkadaş olmam.
İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.İstanbul çocukları iyi değil. Onlarla arkadaş olmam.
Hocam şimdi baktım liseli değilmişsiniz. Liseli sanarak tavsiyeler vermiştim. Bırak kütüphaneyi falan çık gez hafta içi.İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.
kankam daha 6. sınıftasın bu kadar sıkı çalışmana gerek yok6. Sınıf. Yaş 12
Knk şöyle söyliyeyim sek erkeğin ne olduğunu bilmiyorum rastgele söyledim1- 2 yıl sonra LGS var.
2- Sek erkek olmak iyi mi?
8. sınıftayım ve aşırı çok çalışıyorsun, ben bile daha 8. sınıfın ortalarında çalışmaya başladım.Bence az çalışıyorum.