Neler Yeni

Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ergenlik döneminde normal olmayan şey yok bana kalırsa, ne yaşanırsa normaldir :D

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Zechion

80+ Silver
İstanbul çocukları iyi değil. Onlarla arkadaş olmam.
İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.

java

80+ Bronze
Normal bence. Bir süre sonra her zaman aynı şeyleri yapıyorsanız normaldir. Bende o dönemler kendimi sorgulamaya başlamıştım niye yaşıyorum neden varım diye. Genel olarak ruh halim üzgündü o zamanlar.

Zechion

80+ Silver
İstanbulda yaşıyorum. Biraz haklı sayılırsınız. Fakat yine de böyle okulunuzdan falan bir kaç düzgün kişi bulabilirseniz gidebilirsiniz. En kötü tek başınıza gidin bi' kahvenizi alıp için ondan sonra kütüphaneye. Güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yani kafanızı dağıtacak bir şeyler ekleyin. Ergenlik dönemi, uğraşacak bir şeyin olmazsa hormonlar delirmeye başlar.
Hocam şimdi baktım liseli değilmişsiniz. Liseli sanarak tavsiyeler vermiştim. Bırak kütüphaneyi falan çık gez hafta içi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Top Bottom