23 yaşında kulaklığa ses kartı alamadığım için 4gündür depresyondayım çok kasma kendiniArkadaşlar şu anda ergenlik dönemindeyim. Ve hiçbir şey olmadığı halde çok üzülüyorum. Bu son derece normal midir?
@43t44tt1r @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @joker♤
Sonra aşık olup yeniden o döngüye gireceksinDurduk yere de üzüleceksin dostum, en ufak şeye de, hemde abartarak üzüleceksin, bunların hepsi seni olgunlaştırır kötü bir şey yok. Dağın arkası güneşli, ergenliğin bitimine yakın kendini bulacaksın
Kanka 6. sınıfa göre çok fazla çalışıyorsun, LGS'de zaten sadece 8. sınıftan sorumlusun o yüzden abartmaya gerek yok. Kendini hobilerine ve arkadaşlarınla eğlenmeye ada zaten ileride istemeyeceğin kadar çalışmak zorunda kalacaksın o yüzden şimdiden çalışmaktan bıkma.Haftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon, gez,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;
Uyan ders programı, TV,5 DK forum, okula git,okuldan gel,yemek ye,foruma bak, ders, ders,ders, TV izle-telefona bak, uyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yaşadınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Durduk yere üzülüyorum. Üzünülecek olaylara daha fazla üzülüyorum. Olayları çok kafaya takıyorum. Bu dönemde normal mi?
Ama artık ders yapmadan kendimi mal gibi hissediyorum. Eğlencenin fazlası kendimi mal gibi hissetmeme yol açıyor.Kanka 6. sınıfa göre çok fazla çalışıyorsun, LGS'de zaten sadece 8. sınıftan sorumlusun o yüzden abartmaya gerek yok. Kendini hobilerine ve arkadaşlarınla eğlenmeye ada zaten ileride istemeyeceğin kadar çalışmak zorunda kalacaksın o yüzden şimdiden çalışmaktan bıkma.
Ayni durumu bende yasiyorum gerek ekonomik gerek ailevi sorun kendimi baya kotu hissediyorumArkadaşlar şu anda ergenlik dönemindeyim. Ve hiçbir şey olmadığı halde çok üzülüyorum. Bu son derece normal midir?
@43t44tt1r @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @joker♤