Neler Yeni

Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
30 a yaklaştım hala oluyor ama herşeyin bir sebebi de oluyor sadece sen sebepsiz sanıyorsun. Uzun düşüncelere dalınca anlıyorsun bir sebebi varmış

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Durduk yere de üzüleceksin dostum, en ufak şeye de, hemde abartarak üzüleceksin, bunların hepsi seni olgunlaştırır kötü bir şey yok. Dağın arkası güneşli, ergenliğin bitimine yakın kendini bulacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durduk yere de üzüleceksin dostum, en ufak şeye de, hemde abartarak üzüleceksin, bunların hepsi seni olgunlaştırır kötü bir şey yok. Dağın arkası güneşli, ergenliğin bitimine yakın kendini bulacaksın
Sonra aşık olup yeniden o döngüye gireceksin

Fradue

80+
Haftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon, gez,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;
Uyan ders programı, TV,5 DK forum, okula git,okuldan gel,yemek ye,foruma bak, ders, ders,ders, TV izle-telefona bak, uyu

Ne yaşadınız?

Durduk yere üzülüyorum. Üzünülecek olaylara daha fazla üzülüyorum. Olayları çok kafaya takıyorum. Bu dönemde normal mi?
Kanka 6. sınıfa göre çok fazla çalışıyorsun, LGS'de zaten sadece 8. sınıftan sorumlusun o yüzden abartmaya gerek yok. Kendini hobilerine ve arkadaşlarınla eğlenmeye ada zaten ileride istemeyeceğin kadar çalışmak zorunda kalacaksın o yüzden şimdiden çalışmaktan bıkma.

SnareEcho

80+ Silver
Kanka 6. sınıfa göre çok fazla çalışıyorsun, LGS'de zaten sadece 8. sınıftan sorumlusun o yüzden abartmaya gerek yok. Kendini hobilerine ve arkadaşlarınla eğlenmeye ada zaten ileride istemeyeceğin kadar çalışmak zorunda kalacaksın o yüzden şimdiden çalışmaktan bıkma.
Ama artık ders yapmadan kendimi mal gibi hissediyorum. Eğlencenin fazlası kendimi mal gibi hissetmeme yol açıyor.

Ellsy

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,400
Üyeler
161,281
Son üye
JimmyTR
Top Bottom