Neler Yeni

Erkeğe şiddete hayır!!!

erny

80+ Bronze
Sözde feministler yani erkek düşmanları yüzünden böyle.
Toplumsal eşitliği savunan BM başlattığı #heforshe dayanışma hareketi var.
Anlattığım yazı:

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Öncelikle Twitter ve VPN yasaklansın. VPN yasaklansın ki millet VPN'le Twitter'a girmesin.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

-CrawL

80+ Gold
Aslında konu başlığı dikkat çeksin diye böyle yaptım. Erkeklere yapılan ayrımcılıktan bahsedeceğim.

Neden haberlerde sadece kadına şiddete hayır diyorlar?

Sadece kadınlara mı şiddet uyguluyorlar?

Sadece erkekler mi kadınları öldürüyor?

İnsanlar sadece kadınlara uygulanan şiddetleri görüyorlar. Eşini aldattığı için öldürülen kadın da var. Eşini aldattığı için öldürülen erkek de. Ama gündeme sadece "Eşini aldattığı için öldürülen kadın da var" kısımı çıkıyor. Ben demiyorum ki kadınlar öldürülmüyor. Evet üzücü bir durum. Fakat işlerine gelince kadınlar ile erkekler eşit oluyor. İşlerine gelince sadece öldürülen kadınları habere çıkarıyorlar.

Bunlar olunca aklıma türkiyede çok iyi bilinen feministlik geldi tabii ardından şu protesto mu neyse o geldi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir kadın tecavüze uğrayınca çıkışan kişiler bunlar. Sen otur başkası çıkışsın. Ben o tecavüz eden erkeklerden tiksiniyorum zaten. Fakat bütün erkeklerden değil sadece tecavüz eden erkeklerden. Kadın aldatılınca bütün erkekleri aynı kefeye koyuyor ya... NEYSE.

Aklıma şu poster mi neyse o geldi:
Alıntıyı görüntüle
Size bir şey söyleyelim mi buna sonuna kadar katılıyorum. Sadece erkeklere değil kadınlara da söyleniyor (herhalde) böyle olun yemin ederim gidip bende feminist olurum.

Birde erkekler kadınlarla eşittir diyorlar. Hayır eşit değil. Kadın farklı noktalarda üstün erkek farklı. Kadınlarında el becerisi daha da gelişmiştir. Erkekler daha güçlüdür fiziksel olarak. Hemde daha sağlam. Sen bir kadına biz eşitiz gel inşaatta çalış diyemezsin. O yemek yapar sen evine ekmek getirirsin bu kadar basit. O çocuklara bakar sen çocuğun ihtiyacını karşılarsın. Ama bu sana dışarda pavyonlara gitme hakkı tanımaz. Kadın gündüz komşuya gider sende akşam arkadaşınla halı sahaya. Bu oyunun kuralı budur.

Aslında anlatmaya çalıştığım şey #kadınaşiddetehayır değil #şiddetehayır .1

Ani konu değişimleri oldu özür diliyorum biraz acelem var.
:man_facepalming:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında konu başlığı dikkat çeksin diye böyle yaptım. Erkeklere yapılan ayrımcılıktan bahsedeceğim.

Neden haberlerde sadece kadına şiddete hayır diyorlar?

Sadece kadınlara mı şiddet uyguluyorlar?

Sadece erkekler mi kadınları öldürüyor?

İnsanlar sadece kadınlara uygulanan şiddetleri görüyorlar. Eşini aldattığı için öldürülen kadın da var. Eşini aldattığı için öldürülen erkek de. Ama gündeme sadece "Eşini aldattığı için öldürülen kadın da var" kısımı çıkıyor. Ben demiyorum ki kadınlar öldürülmüyor. Evet üzücü bir durum. Fakat işlerine gelince kadınlar ile erkekler eşit oluyor. İşlerine gelince sadece öldürülen kadınları habere çıkarıyorlar.

Bunlar olunca aklıma türkiyede çok iyi bilinen feministlik geldi tabii ardından şu protesto mu neyse o geldi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir kadın tecavüze uğrayınca çıkışan kişiler bunlar. Sen otur başkası çıkışsın. Ben o tecavüz eden erkeklerden tiksiniyorum zaten. Fakat bütün erkeklerden değil sadece tecavüz eden erkeklerden. Kadın aldatılınca bütün erkekleri aynı kefeye koyuyor ya... NEYSE.

Aklıma şu poster mi neyse o geldi:
Alıntıyı görüntüle
Size bir şey söyleyelim mi buna sonuna kadar katılıyorum. Sadece erkeklere değil kadınlara da söyleniyor (herhalde) böyle olun yemin ederim gidip bende feminist olurum.

Birde erkekler kadınlarla eşittir diyorlar. Hayır eşit değil. Kadın farklı noktalarda üstün erkek farklı. Kadınlarında el becerisi daha da gelişmiştir. Erkekler daha güçlüdür fiziksel olarak. Hemde daha sağlam. Sen bir kadına biz eşitiz gel inşaatta çalış diyemezsin. O yemek yapar sen evine ekmek getirirsin bu kadar basit. O çocuklara bakar sen çocuğun ihtiyacını karşılarsın. Ama bu sana dışarda pavyonlara gitme hakkı tanımaz. Kadın gündüz komşuya gider sende akşam arkadaşınla halı sahaya. Bu oyunun kuralı budur.

Aslında anlatmaya çalıştığım şey #kadınaşiddetehayır değil #şiddetehayır .1

Ani konu değişimleri oldu özür diliyorum biraz acelem var.
7.sınıfta sınıfta bir kız durduk yere saçımı çekip anneme küfür etmişti yüzüne yumruk attım diye disiplinden uyarı almıştım...

Kötü kadınlar Erkeğe Şiddet Uygulayabiliyor ,Çünkü erkek karşı çıksa o suçlu çıkacak ya da kadına el kaldırıyorsun diye linçlenecek.
Ayrıca haberlerde %90 Kadına şiddet haberleri görüyoruz çünkü daha ilgi çekiyor haber olarak.
Aynısı benim başıma geldi okulda ..... kızın teki geldi saçımı çekti onu itince anneme küfür ettip yere yatırmaya çalıştı yumrtuk atıp kendımı savununcada disiplinden uyarı yedim herkeste onu savundu. kızda ruh hastası bişey zaten

Son düzenleme:

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Şiddete şiddete hayır !!!

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
:man_facepalming:

7.sınıfta sınıfta bir kız durduk yere saçımı çekip anneme küfür etmişti yüzüne yumruk attım diye disiplinden uyarı almıştım...

Aynısı benim başıma geldi okulda ..... kızın teki geldi saçımı çekti onu itince anneme küfür ettip yere yatırmaya çalıştı yumrtuk atıp kendımı savununcada disiplinden uyarı yedim herkeste onu savundu. kızda ruh hastası bişey zaten

Çok üzücü bir durum ama bu şekilde emin ol sadece sen ceza yemedin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,174
Üyeler
161,266
Son üye
Ammar
Top Bottom