Erkek adam bb krem veya yüz nemlendirici kullanır mı?

BB Kremi ben olsam kullanmazdım ama Nemlendirici bakım Ürünüdür.
Erkek nasıl Jileti Tras köpügü vs. olursa bunlarda Yüzün sağlıklı olması icin.

Yok kanka.
Erkek dediğin homo habilis gibi olacak.

La erkekler insan değil mi? Elbet kullanacak.

Arkadaşlar bb krem & yüz aydınlatıcı (nemlendirici) kullanacağım toplum içinde alay konusu olur mu?

Bir de önerdiğiniz bb krem & nemlendirici, yüz aydınlatıcı var mı?

(Yüzümde nemlendirici test ettim kullandıktan sonra yüzümün rengi açılıyor (babyface) oluyorum rengim açılıyor.)

Şu an evde bulunanlar:
Farmasi light to medium bb krem.
Biobellinda aydınlatıcı krem.

(Bu arada güneydoğu bölgesinde yaşıyorum, ondan dolayı toplumda alay konusu olur mu diye sordum.)
yüz rengini açanın markası ney hocam

Ahahah ben şahsen kaşlarımı filan alıyorum yeri geldiğinde sivilce izi vs. kapatmak için hafif dokunuşlarla fondöten dahi kullanmışlığım var ve ben Adana'da yaşıyorum şuana kadar hiç anormal bi tepki almadım bakımın ayıbı olmaz dostum. Siyah maske, kil maskesi, tonik vs. kullanıyorum ara sıra bende. Eğer çevrendeki insanlar değişik tepkiler veriyor ise sen en iyisi çevrendeki insanları bi gözden geçirmek ile başla işe.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu ile belki alakasız ama benim cildim çabuk yağlanıyor, bende de işe yarar mı bu kremler ?
Cilt tipine göre tonik kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Toplum baskısına bu kadar kapılmayın.

Erkek adam yüzünü yıkamaz dişini fırçalamaz. Hatta yıkanmaz haftada 1 ıslak mendili yeterlidir.

Arkadaşlar bb krem & yüz aydınlatıcı (nemlendirici) kullanacağım toplum içinde alay konusu olur mu?

Bir de önerdiğiniz bb krem & nemlendirici, yüz aydınlatıcı var mı?

(Yüzümde nemlendirici test ettim kullandıktan sonra yüzümün rengi açılıyor (babyface) oluyorum rengim açılıyor.)

Şu an evde bulunanlar:
Farmasi light to medium bb krem.
Biobellinda aydınlatıcı krem.

(Bu arada güneydoğu bölgesinde yaşıyorum, ondan dolayı toplumda alay konusu olur mu diye sordum.)
bakım ne zamandan beri alay konusu oldu?

Erkek adamım lazer epilasyon yaptırıyorum. Bakımlı olmak her zaman seni öne taşır. Sabah okulda nefesi ölüm gibi kokan heriflerden daha önde olursun hep. Kendisine önem veren adam yapacağı işe de önem verir diye düşünür çoğu kişi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka adamın sıkı bir kalçası vardır giyer. Estetik görünüş sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri