Erkek bakım ürünleri?

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
Diş macunu diş fırçası?
Parfüm?
Şampuan krem vesaire
Deoderant
ne kullanıyorsunuz veya kullanıyor musunuz hepsi için önerisi olan var mı?

Diş fırçası olarak Oral B Pro 3 güzel ben onu kullanıyorum. Signal'in çürüklere karşı nane ferahlığı 100 ml macunuyla gayet iyi temizliyor. Fiyatı 30 lira watsons'larda. Macunun içinde florür olsun gerisi boş çoğunun formülü standart zaten.

Deodorant olarak fa'nın aqua sprey deodorantları da gayet iyi. Parfüm kullanmıyorum yardımcı olamayacağım.

Diş fırçası olarak Oral B Pro 3 güzel ben onu kullanıyorum. Signal'in çürüklere karşı nane ferahlığı 100 ml macunuyla gayet iyi temizliyor. Fiyatı 30 lira watsons'larda. Macunun içinde florür olsun gerisi boş çoğunun formülü standart zaten.

Deodorant olarak fa'nın aqua sprey deodorantları da gayet iyi. Parfüm kullanmıyorum yardımcı olamayacağım.
Bu ürün nasıldır acaba elektrikli diş fırçası hiç kullanmadım almayı düşünüyorum fark ediyor mu sizce?

Saç ürünleri hakkında bilginiz var mı hocam

Bu ürün nasıldır acaba elektrikli diş fırçası hiç kullanmadım almayı düşünüyorum fark ediyor mu sizce?

Saç bakım mı dökülme vs mi?

Hayır hocam toz gibi kepek sorunu var. Bide cansız ve kabarıyor. Orta uzunlukta kıvırcık saçım
Cildiyeye git en iyi bilgiyi onlar verecektir
Bende parfum kullanıyorum, yağlı egzemam var onun şampuanıni kullanmaya özen gösteriyorum deodorant olarak axe kullaniyom klasik

Hayır hocam toz gibi kepek sorunu var. Bide cansız ve kabarıyor. Orta uzunlukta kıvırcık saçım
Kepek konusunda ne iyi gelir bilgim yok ama canlılık konusunda bu spreyi öneririm ve kokusu harbiden on numara öneririm.

Elektrikli diş fırçası cidden çok fark ediyor çünkü her şeyi kendisi yapıyor ve işleri çok kolaylaştırıyor. Oral B Vitality Pro fena değildir alınabilir.

Saç bakımı konusunda bilgim yok maalesef.

Kepek konusunda ne iyi gelir bilgim yok ama canlılık konusunda bu spreyi öneririm ve kokusu harbiden on numara öneririm.
Hocam şampuan olarak öneriniz var mı? Teşekkür ederim öneri için.
Kerastese bakıyordum aşırı pahalılar. Yves rocher ürünleri nasıldır acaba

Hocam şampuan olarak öneriniz var mı? Teşekkür ederim öneri için.
Kerastese bakıyordum aşırı pahalılar. Yves rocher ürünleri nasıldır acaba
Valla ben saç kremi kullanıyordum iyi güzel ama çok aşırı güzel vs diyemem çok para vermenizi önermem, önce ufak bi şişe deneyin bi bakın saçınıza nasıl geliyor memnun kalırsanız devam edin.

Diş macunu diş fırçası?
Parfüm?
Şampuan krem vesaire
Deoderant
ne kullanıyorsunuz veya kullanıyor musunuz hepsi için önerisi olan var mı?

Diş macunu etiketi yeşil olanlara dikkat ediyorum.
Philips elektrikli diş fırçası kullanıyorum.
Şampuan değil, zeytinyağlı katı sabun ile saçlarımı yıkıyorum. Başka ürün kullanmıyorum.
Deodorant olarak Blade.
Berbere gittiğimde (3-4 haftada bir) peeling yaptırırım.

Abu-Abdulbasit Adam'ım ben.

Valla ben saç kremi kullanıyordum iyi güzel ama çok aşırı güzel vs diyemem çok para vermenizi önermem, önce ufak bi şişe deneyin bi bakın saçınıza nasıl geliyor memnun kalırsanız devam edin.
attığınız ürünümü yoksa baska bir krem mi hocam. denemek istiyorum denemelik kadar koymayacak bir miktar olursa sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diş macunu etiketi yeşil olanlara dikkat ediyorum.
Philips elektrikli diş fırçası kullanıyorum.
Şampuan değil, zeytinyağlı katı sabun ile saçlarımı yıkıyorum. Başka ürün kullanmıyorum.
Deodorant olarak Blade.
Berbere gittiğimde (3-4 haftada bir) peeling yaptırırım.

Abu-Abdulbasit Adam'ım ben.
hocam etiketleri yeşil olunca noluyor bilmiyorum bu konuyu. örnek atabilir misiniz? birde philipsin hangi modeli

attığınız ürünümü yoksa baska bir krem mi hocam. denemek istiyorum denemelik kadar koymayacak bir miktar olursa sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam etiketleri yeşil olunca noluyor bilmiyorum bu konuyu. örnek atabilir misiniz? birde philipsin hangi modeli

Hocam model bilmiyorum fırçanın üzerinde de yazmıyor.

Diş macunu tüplerinin en arkasında mutlaka kare şekilde bir renk kodları görmüşsünüzdür, bazıları yeşil, bazıları mavi, bazıları kırmızı ve bazıları siyahtır. Siyah tamamen kimyasal, kırmızı doğal ve kimyasal karışımı, mavi doğal ve tıbbi ürün katkılı, yeşil ise tamamen doğal imal demektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,659
Üyeler
184,477
Son üye
Sorloth
Geri