Diş fırçası olarak Oral B Pro 3 güzel ben onu kullanıyorum. Signal'in çürüklere karşı nane ferahlığı 100 ml macunuyla gayet iyi temizliyor. Fiyatı 30 lira watsons'larda. Macunun içinde florür olsun gerisi boş çoğunun formülü standart zaten.
Deodorant olarak fa'nın aqua sprey deodorantları da gayet iyi. Parfüm kullanmıyorum yardımcı olamayacağım.
Saç bakım mı dökülme vs mi?Bu ürün nasıldır acaba elektrikli diş fırçası hiç kullanmadım almayı düşünüyorum fark ediyor mu sizce?![]()
Oral-B D103 Vitality Pro Protect X Clean Şarjlı Siyah Diş Fırçası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oral-B D103 Vitality Pro Protect X Clean Şarjlı Siyah Diş Fırçası fiyatları 747,01 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oral-B D103 Vitality Pro Protect X Clean Şarjlı Siyah Diş Fırçası özelliklerini incele, 34 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Saç ürünleri hakkında bilginiz var mı hocam
Cildiyeye git en iyi bilgiyi onlar verecektirHayır hocam toz gibi kepek sorunu var. Bide cansız ve kabarıyor. Orta uzunlukta kıvırcık saçım
Hayır hocam toz gibi kepek sorunu var. Bide cansız ve kabarıyor. Orta uzunlukta kıvırcık saçım
Bu ürün nasıldır acaba elektrikli diş fırçası hiç kullanmadım almayı düşünüyorum fark ediyor mu sizce?![]()
Oral-B D103 Vitality Pro Protect X Clean Şarjlı Siyah Diş Fırçası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oral-B D103 Vitality Pro Protect X Clean Şarjlı Siyah Diş Fırçası fiyatları 747,01 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oral-B D103 Vitality Pro Protect X Clean Şarjlı Siyah Diş Fırçası özelliklerini incele, 34 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Saç ürünleri hakkında bilginiz var mı hocam
Hocam şampuan olarak öneriniz var mı? Teşekkür ederim öneri için.Kepek konusunda ne iyi gelir bilgim yok ama canlılık konusunda bu spreyi öneririm ve kokusu harbiden on numara öneririm.![]()
True Bee Daily Dream Series | Dökülme Karşıtı Sirkeli Tonik 250 ml - Fiyatı, Yorumları
True Bee Daily Dream Series | Dökülme Karşıtı Sirkeli Tonik 250 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla ben saç kremi kullanıyordum iyi güzel ama çok aşırı güzel vs diyemem çok para vermenizi önermem, önce ufak bi şişe deneyin bi bakın saçınıza nasıl geliyor memnun kalırsanız devam edin.Hocam şampuan olarak öneriniz var mı? Teşekkür ederim öneri için.
Kerastese bakıyordum aşırı pahalılar. Yves rocher ürünleri nasıldır acaba
Diş macunu diş fırçası?
Parfüm?
Şampuan krem vesaire
Deoderant
ne kullanıyorsunuz veya kullanıyor musunuz hepsi için önerisi olan var mı?
attığınız ürünümü yoksa baska bir krem mi hocam. denemek istiyorum denemelik kadar koymayacak bir miktar olursa sıkıntı yokValla ben saç kremi kullanıyordum iyi güzel ama çok aşırı güzel vs diyemem çok para vermenizi önermem, önce ufak bi şişe deneyin bi bakın saçınıza nasıl geliyor memnun kalırsanız devam edin.
hocam etiketleri yeşil olunca noluyor bilmiyorum bu konuyu. örnek atabilir misiniz? birde philipsin hangi modeliDiş macunu etiketi yeşil olanlara dikkat ediyorum.
Philips elektrikli diş fırçası kullanıyorum.
Şampuan değil, zeytinyağlı katı sabun ile saçlarımı yıkıyorum. Başka ürün kullanmıyorum.
Deodorant olarak Blade.
Berbere gittiğimde (3-4 haftada bir) peeling yaptırırım.
Abu-Abdulbasit Adam'ım ben.
attığınız ürünümü yoksa baska bir krem mi hocam. denemek istiyorum denemelik kadar koymayacak bir miktar olursa sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam etiketleri yeşil olunca noluyor bilmiyorum bu konuyu. örnek atabilir misiniz? birde philipsin hangi modeli