bilmiyorum bana kimse hediye almadıdogum gunu hediyesi agama hediye alcam 250tl butcem var ne alinir saat falan gibi klise seyler haric ani kalsin istiyorum giyim de olmamal
250 tl çek vermek en iyisi o zamanyok liseliyiz maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye olm
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani arkadqsim birwz fazla duz sanirim
Bence yemek ısmarla.dogum gunu hediyesi agama hediye alcam 250tl butcem var ne alinir saat falan gibi klise seyler haric ani kalsin istiyorum giyim de olmamali
ofya250 TL çek vermek en iyisi o zaman
baya bi ani olur nerdrn baksan 45 dkkBence yemek ısmarla.
mükemmel la dflhkd kola koyup okula götürürm dsgfsdkohdfhWeather Forecast Jack Daniel S Logo Çelik 8oz Deri Kaplı 240 ml Içki Matarası Dp02 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Weather Forecast Jack Daniel S Logo Çelik 8oz Deri Kaplı 240 ml Içki Matarası Dp02 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bozarsın. içki için bu. ben bira koyup götürüyordum.mükemmel la dflhkd kola koyup okula götürürm dsgfsdkohdfh
nasıl bozuluyor mu öyle anlamadım ?bozarsın. içki için bu. ben bira koyup götürüyordum.
iç yapısı bozulur asitten dolayı iğrenç olur
he anladımiç yapısı bozulur asitten dolayı iğrenç olur
yani senin arkadaşın neyi sever ilgi alanları nedir sen bilirsin ama bana kalırsa verdiğin hediyenin anı kalması arkadaşınla alakalı biraz benim cüzdanımda arkadaşlarımdan aldığım notlar durur haladogum gunu hediyesi agama hediye alcam 250tl butcem var ne alinir saat falan gibi klise seyler haric ani kalsin istiyorum giyim de olmamali