Neler Yeni

Erkek cüzdan önerisi istiyorum.

NightWish2434

80+ Silver
Bütçe bakılmaz sızın, hoş küçük ve kaba durmayan cüzdan arıyorum marka model farketmez kullanışlı olursa sevinirim hadi beyler gelsin öneriler yıllardır cüzdan kullanmadım sürekli omuz çantasıyla ve sırt çantası ile gezen biriyim bazen kullanmak istiyorum.
Cüzdan değil kartlık arıyorsun sen. Kartlık diye bı arat sonra kararını ver

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Baba, dede işi cepli cüzdan alma. Mekanizmali bir şey al ya da kartlık al 300-500 içine nakit koyarsın basit tip olur.
Şu açılıp katlanabilen mekanizmalı kartlık olan cüzdanları nasıl aratırsam bulurum. Çok iyi bir görünüşü vardı. Hem kibar hem kullanışlı idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baba, dede işi cepli cüzdan alma. Mekanizmali bir şey al ya da kartlık al 300-500 içine nakit koyarsın basit tip olur.
Şu açılıp katlanabilen mekanizmalı kartlık olan cüzdanları nasıl aratırsam bulurum. Çok iyi bir görünüşü vardı. Hem kibar hem kullanışlı idi.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Westpolo cüzdan ve Garbalia cüzdanlara bir bak derim.

Screenshot_20230928_134431_trendyol.com.jpg

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Pek tavsiye etmem onları, çok kaba oluyorlar

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir arkadaşta gördüm incelemiştim. O kadar kaba değildi ya. Aksine klasik tarz cüzdanlar kaba geliyor bana.
IMG_20230928_134913.jpg

Kaba sayılabilir. Dede işi cepli cüzdan alma da biraz araştır bence. Ben aldım da ben dede işi cepli cüzdanı bırakmak istediğimden aldım. Daha naif mekanizmali bir cüzdan bulmak daha iyi olur.

Kalınlığı nerden baksan baş parmak kadar bu arada. Bende baş parmağımı bile geçiyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Alıntıyı görüntüle
Kaba sayılabilir. Dede işi cepli cüzdan alma da biraz araştır bence. Ben aldım da ben dede işi cepli cüzdanı bırakmak istediğimden aldım. Daha naif mekanizmali bir cüzdan bulmak daha iyi olur.

Kalınlığı nerden baksan baş parmak kadar bu arada. Bende baş parmağımı bile geçiyor.
Garbalia alamam zaten. Çok pahalı. Ben öyle para taşıyan biri değilim. Yanımda sadece kart taşırım. Ama ne olur ne olmaz diye alayım dedim. Ucuz 100 liralık falan alsam yeter.

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Cüzdan değil kartlık arıyorsun sen. Kartlık diye bı arat sonra kararını ver
evet bir nevi onlara da bakıyorum.

Westpolo cüzdan ve Garbalia cüzdanlara bir bak derim.

teşşekürler bakıyorum.

Alıntıyı görüntüle

hoşuma gitti deri olanları fena değil gibi, bu senin kullandığın deri değil sanırım doğru mu?

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Kalitesini A-B-C-D sınıfları arasında koyacak olsam C sınıfına koyarım.

Deri mi değil mi anlamadım valla.
Knk Fiyatına göre iyi üstün bir kalite beklememek lazım ztn

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram