Neler Yeni

Erkek Cüzdan Önerisi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Galiba bende bunu veya Garbalia Venice alacağım.
Şimdiden ikimize de hayırlı olsun. Çok düşünme bence markayı kullanan tanıdıklarım var memnunlar zaten cüzdan bu çok düşünecek bir olayı yok

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Şimdiden ikimize de hayırlı olsun. Çok düşünme bence markayı kullanan tanıdıklarım var memnunlar zaten cüzdan bu çok düşünecek bir olayı yok
Eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firma hakkında ne düşünüyorsunuz? Güvenilir mi ben ilk defa duydum.
Bende ilk defa duydum ancak güvenilir sanırım hepsiburada da falan mağzası var.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Firma hakkında ne düşünüyorsunuz? Güvenilir mi ben ilk defa duydum.
Ben daha önce çok duydum ama ürünlerini incelememiştim. Çevremde bazı çok yakın kişiler kullanmış, kaliteli olduğunu söylüyorlar. Güvenilir. Kendim aldığımda yazarım buraya istersen

Merdocum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert YILDIRIM
İlgilendiği Kategoriler
Genel
Ben daha önce çok duydum ama ürünlerini incelememiştim. Çevremde bazı çok yakın kişiler kullanmış, kaliteli olduğunu söylüyorlar. Güvenilir. Kendim aldığımda yazarım buraya istersen
Cengiz Pakel ile bu marka arasında kaldım ben. Resimlere baktığımda Pakel tam benlik gibi duruyor fakat resimlere bakarak değilde ele alınca verdiği hissiyat önemli olan. Zahmet olmazsa hocam aldığınızda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Garbalia ürünlerine baktım ben kendime bir tane alacağım. Ücretsiz isim yazdırma bile var ama kullanmayacağım
Bunu veya siyahını alacağım karar veremedim. Baya güzel duruyor
Benimde en çok bu hoşuma gitti ama dolar ın boyutu ufak bizim paralara göre görüntüye göre dolar bölmeye tam giriyor bizim 200 lükler olmayabilir bu cüzdana. 500 lük çıkarsa heralde 3 e katlayıp sokarız. 😀
-Hepsi burada- yorumlarında da aynı sorundan bahsetmişler.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benimde en çok bu hoşuma gitti ama dolar ın boyutu ufak bizim paralara göre görüntüye göre dolar bölmeye tam giriyor bizim 200 lükler olmayabilir bu cüzdana. 500 lük çıkarsa heralde 3 e katlayıp sokarız. 😀
Evet zor olsa da sığıyor ama
Benim için daha çok kalınlık sorun gibi geldi, şüphelendim şuan kalın duruyor baya

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Katlayıp koyarsın bişi olmaz ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,260
Son üye
rahmandogan
Top Bottom