Slazenger'lara bakabilirsinSelam Arkadaşlar Bi Parfüm Arıyorum Fakat Baharatlı Olmasın Daha Çok Fresh Kokular Arıyorum Böyle Tam Erkek Kokacak Güzel Parfümler Önerilerinizi Bekliyorum
Bunu kullandım gayet fresh bir kokusu varSelam Arkadaşlar Bi Parfüm Arıyorum Fakat Baharatlı Olmasın Daha Çok Fresh Kokular Arıyorum Böyle Tam Erkek Kokacak Güzel Parfümler Önerilerinizi Bekliyorum
Etkileyici Ve Güzel Koku Arıyorum Kanka Sport Kokular Değil YaniSlazenger'lara bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu kullandım gayet fresh bir kokusu var
Slazenger Active Sport Mavi Edt Erkek Parfümü 125 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Slazenger Active Sport Mavi Edt Erkek Parfümü 125 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
AnladımEtkileyici Ve Güzel Koku Arıyorum Kanka Sport Kokular Değil Yani
Ha o zaman bilmiyorumnormal bir şey arıyorum çok pahalı olmasın yani 500-600 TL Olmasına Gerek Yok Ortalama Ucuz bir şey Arıyorum
Edp ve edt farkıversace eros kullanıyorum öneririm arkadaşlarımda 1 gün kokusu kalıyor benim üstümde kalma süresi 3-4 saat falan, olan 1500 liraya oldu
avva blacknormal bir şey arıyorum çok pahalı olmasın yani 500-600 TL Olmasına Gerek Yok Ortalama Ucuz bir şey Arıyorum
bunun gold'u mükSlazenger'lara bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu kullandım gayet fresh bir kokusu var
Slazenger Active Sport Mavi Edt Erkek Parfümü 125 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Slazenger Active Sport Mavi Edt Erkek Parfümü 125 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl