Erkek Şampuan Önerisi

UmutWawa

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz hızlı yağlanan orta uzunlukta saçım var. Head%shoulders pek beğenmiyorum yani ddnediklerim hoşuma gitmedi clear vs. Ya da şu iyidir dediğiniz kolay ulaşılabilen şampuan öneriniz varsa alırım.

Bende hacı şakir var 1 gün suda beklettim sonra suyunu süzdüm hafiften yoğunlaştısaçım seninkiyle aynı çok iyi oluyor uzun süre yağlanmıyor bence dene ama süzme kısmı çook karışık 30 dk mı falan aldı ama değdi.

kafa ve omuzlar hindistan cevizi ve argan yağlı olanını tercih edebilirsin

Arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz hızlı yağlanan orta uzunlukta saçım var. Head%shoulders pek beğenmiyorum yani ddnediklerim hoşuma gitmedi clear vs. Ya da şu iyidir dediğiniz kolay ulaşılabilen şampuan öneriniz varsa alırım.
Clearmen, headshoulders

şampuan kullanma knk içinde saç dökücü maddeler var hepsinin içinde zeytinyağlı sabun kullan ben kullanıyorum memnunum ilk başta kepeklenme yaptı sonradan vucut alıştı artık kepekte olmuyor

şampuan kullanma knk içinde saç dökücü maddeler var hepsinin içinde zeytinyağlı sabun kullan ben kullanıyorum memnunum ilk başta kepeklenme yaptı sonradan vucut alıştı artık kepekte olmuyor
Reis biliyorum da bende o kadar kötü etki yapmıyor zeytinyağlı sabunla yapınca da sertleşiyor saç en azından 1 sabun + 1 şampuan yapıyorum.

Benim gibi dolgun saçlar (!) için Pantene :D
IMG_20210304_131850.jpg

Reis 1 kere Bim deki capitol markasını kullansana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,909
Üyeler
197,576
Son üye
Medan23
Geri