Arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz hızlı yağlanan orta uzunlukta saçım var. Head%shoulders pek beğenmiyorum yani ddnediklerim hoşuma gitmedi clear vs. Ya da şu iyidir dediğiniz kolay ulaşılabilen şampuan öneriniz varsa alırım.
Clearmen, headshouldersArkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz hızlı yağlanan orta uzunlukta saçım var. Head%shoulders pek beğenmiyorum yani ddnediklerim hoşuma gitmedi clear vs. Ya da şu iyidir dediğiniz kolay ulaşılabilen şampuan öneriniz varsa alırım.
Reis biliyorum da bende o kadar kötü etki yapmıyor zeytinyağlı sabunla yapınca da sertleşiyor saç en azından 1 sabun + 1 şampuan yapıyorum.şampuan kullanma knk içinde saç dökücü maddeler var hepsinin içinde zeytinyağlı sabun kullan ben kullanıyorum memnunum ilk başta kepeklenme yaptı sonradan vucut alıştı artık kepekte olmuyor
Reis 1 kere Bim deki capitol markasını kullansanaArkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz hızlı yağlanan orta uzunlukta saçım var. Head%shoulders pek beğenmiyorum yani ddnediklerim hoşuma gitmedi clear vs. Ya da şu iyidir dediğiniz kolay ulaşılabilen şampuan öneriniz varsa alırım.