Sivilce için doktorun yazdığı var başka yok sivilce sorunun varsa da doktordan al hele kalitesiz bir şey alırsan bakım ürünü diye daha çok sorun çıkartabilir.Arkadaşlar selam, yüzünüz için kullandığınız ürünler varmı? Yağ, akne ve siyah nokta giderici çok pahalı olmayan sabah-akşam kullanabileceğim ürünler arıyorum.
Yaş kaçtı? Ona göre önerebilirim birkaç bir şeyArkadaşlar selam, yüzünüz için kullandığınız ürünler varmı? Yağ, akne ve siyah nokta giderici çok pahalı olmayan sabah-akşam kullanabileceğim ürünler arıyorum.
Düzgün bir temizleyici+nemlendirici alman ilk aşamada yeter. Büyük rahatsız eden sivilcelere sivilce bantları oluyor onlardan alabilirsin akşam yapıştırır sabah çıkarırsın.Yetişkinim
sigarayı yakarken hayalet sürücü olcaktı az daha
Hocam benim pek büyük sivilcem yok çoğu iz (hiç oynamadım hatta biraz hijyene takıntım vardır elim yüzüme gitmez neden böyle bilmiyorum) ancak o bant nasıl bir şey merak ettim. Doktor izni olmadan vs. alabiliyor muyuz ve uzun vadede zararları var mıdır acaba hiç duymamıştım.Düzgün bir temizleyici+nemlendirici alman ilk aşamada yeter. Büyük rahatsız eden sivilcelere sivilce bantları oluyor onlardan alabilirsin akşam yapıştırır sabah çıkarırsın.
İzlere bir şey yapmaz ucu dışarda beyaz olanlara baya etkili oluyor izlere iyileşmesini hızlandırmak için düzenli güneş kremi kullanabilirsin.Hocam benim pek büyük sivilcem yok çoğu iz (hiç oynamadım hatta biraz hijyene takıntım vardır elim yüzüme gitmez neden böyle bilmiyorum) ancak o bant nasıl bir şey merak ettim. Doktor izni olmadan vs. alabiliyor muyuz ve uzun vadede zararları var mıdır acaba hiç duymamıştım.
Güneş kremi o kadar etkili mi? Öneren vardı ama hala dışarıya çıkarken falan sürmüyorum.İzlere bir şey yapmaz ucu dışarda beyaz olanlara baya etkili oluyor izlere iyileşmesini hızlandırmak için düzenli güneş kremi kullanabilirsin.