Şimdi bütçeniz ve erkeğin yaşı kaç ona göre önerim olur 30/45 yaşlar artık daha ağır gösteren yüzük severCok gosterisli ve pahali olmayan yuzuk onerir misiniz? Altin rengi olmazsa iyi olur
Arkadaş erkek.Şimdi bütçeniz ve erkeğin yaşı kaç ona göre önerim olur 30/45 yaşlar artık daha ağır gösteren yüzük sever
Yaş?/bütçe?Arkadaş erkek.
Hocam TR'de cidden aşırı pahalıya satılıyor aliexpressten aldığım 2 model vardı onu önerebilirim birde kargo bekleyebilirseniz amazonda bir satıcı var 8 haziranda aldığım yüzük bugün elime ulaştı beklemeye kadar kalitesi muazzam (yurtışından bir ay içinde 5'ten fazla ürün alırsan ek vergi biniyor tüm linkler yurtışı ürünleri bunu bilerek al ben 20'lik yüzüğe 64 lira vergi ödedim sanada girmesin)19, 100TL alti olursa iyi olur
adamsin hocamHocam TR'de cidden aşırı pahalıya satılıyor aliexpressten aldığım 2 model vardı onu önerebilirim birde kargo bekleyebilirseniz amazonda bir satıcı var 8 haziranda aldığım yüzük bugün elime ulaştı beklemeye kadar kalitesi muazzam (yurtışından bir ay içinde 5'ten fazla ürün alırsan ek vergi biniyor tüm linkler yurtışı ürünleri bunu bilerek al ben 20'lik yüzüğe 64 lira vergi ödedim sanada girmesin)
Avrupa ve Amerika Kişilik Pürüzsüz Çift Parmak Yüzük Aksesuarlarımavi ipek, 8 numara : Amazon.com.tr: Moda
Avrupa ve Amerika Kişilik Pürüzsüz Çift Parmak Yüzük Aksesuarlarımavi ipek, 8 numara : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Bunların vergisini mutlaka kontrol et her biri için ayrı hesap aöman gerekebilir aliexpresste yeni kullanıcı indiri var
![]()
Erkekler ve kadınlar için 1 adet Vintage yüzükler basit Hip Hop tarzı mavi reçine gözler tatil takı ile ayarlanabilir baykuş - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Erkekler ve kadınlar için 1 adet titanyum çelik halka Hip Hop tarzı yaratıcı şişe açacağı açılabilir siyah zincir tek dekoratif nesne - AliExpress 36
![]()
6 adet/takım Vintage Vintage iskelet kafatası antika gümüş renk yüzükler Set Unisex Punk oyma Knuckle takı aksesuarları Steampunk erkekler - AliExpress 36
Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu aliexpressin arama filtreleri bozuk olduğu için ücretsiz kargoyla satılan tüm yüzükleri aralıksız bir saat kadar inceledim bunlar kadar iyisini bulamazsınız yorumlar fotoğraflar vs epey bi araştırdım yani set olanlarda vergi fazla çıkıyor tekli olanlardanda bazıları amazonda daha ucuza bulunabiliyor ama geneli alınabilcek en f/p yüzükleradamsin hocam