TheDarkmiss
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Sefa Halı
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herkesin içinde bir kişi kalır ya benim de öyle birisi var onun da boyu 168 civarında ve yan yana gelince çeneme geliyor onun haricinde geri kalan pelinsuların fikri düşündürmüyor eski sevgilim bana yanımda kısa kalırsın diyordu sürekli ama kendisi şuan yağ tulumuna dönmüşBoyun iyi kardeşim sıkıntı etme , benim tanıdığım erkeklerin yarısı 175 altı, seni. Hoşlandığın kız boyu da tam boyu boyuna huyu huyuna derler, bu kadar küçük şeyleri kafana takma .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Hocam benimle aynı boyda kız arkadaşlarım hiç bir zaman kısasın demedi ama 150 160 kızlar vardı okul zamanında sürekli laf ederdi sanki 190 olsam 150 yer mantarıyla takilicamErkeklerin boy ortalamasının 174 cm olduğu bir ülkede 178 cm olduğun için kendini kısa hissetmen saçma. 185 cm üstü olmayan erkek erkek değildir diyenler 150 boyunda beyni gelişememiş pick me obje tayfa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam haklısınız kuzenim her zaman 190+ erkek diye gezerdi ortalıkta uzun erkek görünce far görmüş tavşana dönerdi kendisinin 160 olması da ayrı bir gülünç durum sonunda ne oldu benden kısa bir adamla evlenecek ve sorduğumuzda " önemli olan iç güzellik " diye konuyu değiştiriyor1.78 normal bence. Sanki erkeklerin çoğu 1.85 gibi algı oluşmasın kafanızda. Sırf boyunuz yüzünden sizi sevmeyecek biri varsa bu çokta önemli değil. Kalbinizi seven biri hayatınızda sizi daha çok mutlu eder. Dış görünüşünüzü seven biri kasınız yakışıklılığınız vs. kaybolunca sizden soğur. Sırf kızlar seviyor diye bodybuilding yapmak saçmalık mesela. Böyle yapan tanıdıklarım var ondan söylüyorum. Kas çalışmayı bırakınca eriyecek kızda soğuyacak. O yüzden boyu da kafaya takmayin kısa değilsiniz normalsiniz.
Son düzenleme: