Neler Yeni

erken kalkmak için ne yapmalıyım

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Alarm ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
İyi geceler! Aşağıdaki adımlara dikkat ederek kendi planını yapabilirsin:
  • Bir anda saatini çok erkene alma. Biyolojik saatin buna hazır değil. Her gün 15-30 dk erkene al.
  • Erken kalkmak adına uykundan feragat etme. 7-8 saatin altında uyuma.
  • Sesli, gürültülü bir alarm kullan. Ayrıca alarmı duyabileceğin en uzak yere koy. O alarmı kapatmak için yataktan kalkman gereksin.
  • Yataktan kalktığında perdeyi aç ve odaya ışık girsin.
  • Akşam 18'den sonra ağır besinler tüketme. Sadece ara öğün niteliğinde meyve vs. tüket.
  • 22'den sonra mavi ışık kaynağı cihazları kullanmayı bırak.
  • İlk günler erken kalktığında destekleyici olarak kafein tüketebilirsin. Ama bunu alışkanlık haline getirme.
bu tavsiyeler baya iyiymiş saol knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga adam liste yapmış bilimsel bi şeyler diyo sen alarm diyon PIOJKDFPIOHJDASFHA saol yine de

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Beyler şuan 2 de yatıp 11 de kalkıyorum ortalama olarak ancak bu düzen bana asla fayda getirmiyor. Sabah 6 7 gibi kalkmak için ne yapabilirim?
Vücuduna komut verebilirsin 10 insandan 7 sinde işe yarar uyumadan önce bu saatte kalkıcam bu saatte kalkıcam diye sürekli tekrar et ve o saatte kalktıgını düşün eminim işe yaricaktır bende oluyor

Light

80+ Bronze
daha demin hepsini yaptım...
Mesaj otomatik birleştirildi:

alarm sesi olarak şunu kullanırsan daha rahat kalkarsın diyebilecğin bi tür var mı hocam?
kanka xiaomi cihazlarda galiba tropikal orman isimli bir ses var onun sesinde alarm yap uyanmadan önce rüya görüyorsan bir anda temple runa ışınlanıyorsun. Erken kalkmak için de birkaç gün istemeyerek de olsa uyanmak istediğin saate alarm kurup uyanacaksın. Uyuyamıyorsan uyumadan 1 saat önce kitap oku arkadaşların dediği gibi teknolojik aletlerden uzak dur.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
alarm sesi olarak şunu kullanırsan daha rahat kalkarsın diyebilecğin bi tür var mı hocam?

ege fitnessin değişik basslı sözlerini koyan arkadaşlarım vardı onlara da bakabilirsin :D

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
hocam eğer şarkı açmasam yatakta çok fazla düşünceye giriyorum şarkıda uykumu kaçırıyor bazen sessiz ortamda assssla uyuyamıyorum
Şarkıyla uyumak sağlıklı değil. Sessiz ve karanlık ortamda kendinizi zorlamanız lazım.

java

80+ Bronze
Sesli bir alarm kur yeterlidir. 2 Saatlik uykuyla sabahın 6 sında kalktığımı bilirim.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
hocam eğer şarkı açmasam yatakta çok fazla düşünceye giriyorum şarkıda uykumu kaçırıyor bazen sessiz ortamda assssla uyuyamıyorum
Hocam zaten bir şey düşünmeden nasıl duracaksınız ki illaki bir şeyler dönüyor ama bence şarkıyla uyumayın.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Artık vücudüm ve beynim alıştığı için saat 00.30 1 gibide yatsam sabah saat 6.5 7 de kalkabiliyorum bana 6 7 saat uyku yetiyorda artıyor

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Beyler şuan 2 de yatıp 11 de kalkıyorum ortalama olarak ancak bu düzen bana asla fayda getirmiyor. Sabah 6 7 gibi kalkmak için ne yapabilirim?
hocam bendede tam tersi var gece 6 da uyusam bile sabah 8 de kalkıyorum

Top Bottom