bu tavsiyeler baya iyiymiş saol knkİyi geceler! Aşağıdaki adımlara dikkat ederek kendi planını yapabilirsin:
- Bir anda saatini çok erkene alma. Biyolojik saatin buna hazır değil. Her gün 15-30 dk erkene al.
- Erken kalkmak adına uykundan feragat etme. 7-8 saatin altında uyuma.
- Sesli, gürültülü bir alarm kullan. Ayrıca alarmı duyabileceğin en uzak yere koy. O alarmı kapatmak için yataktan kalkman gereksin.
- Yataktan kalktığında perdeyi aç ve odaya ışık girsin.
- Akşam 18'den sonra ağır besinler tüketme. Sadece ara öğün niteliğinde meyve vs. tüket.
- 22'den sonra mavi ışık kaynağı cihazları kullanmayı bırak.
- İlk günler erken kalktığında destekleyici olarak kafein tüketebilirsin. Ama bunu alışkanlık haline getirme.
aga adam liste yapmış bilimsel bi şeyler diyo sen alarm diyon PIOJKDFPIOHJDASFHA saol yine deAlarm ?
Vücuduna komut verebilirsin 10 insandan 7 sinde işe yarar uyumadan önce bu saatte kalkıcam bu saatte kalkıcam diye sürekli tekrar et ve o saatte kalktıgını düşün eminim işe yaricaktır bende oluyorBeyler şuan 2 de yatıp 11 de kalkıyorum ortalama olarak ancak bu düzen bana asla fayda getirmiyor. Sabah 6 7 gibi kalkmak için ne yapabilirim?
kanka xiaomi cihazlarda galiba tropikal orman isimli bir ses var onun sesinde alarm yap uyanmadan önce rüya görüyorsan bir anda temple runa ışınlanıyorsun. Erken kalkmak için de birkaç gün istemeyerek de olsa uyanmak istediğin saate alarm kurup uyanacaksın. Uyuyamıyorsan uyumadan 1 saat önce kitap oku arkadaşların dediği gibi teknolojik aletlerden uzak dur.daha demin hepsini yaptım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
alarm sesi olarak şunu kullanırsan daha rahat kalkarsın diyebilecğin bi tür var mı hocam?
alarm sesi olarak şunu kullanırsan daha rahat kalkarsın diyebilecğin bi tür var mı hocam?
Şarkıyla uyumak sağlıklı değil. Sessiz ve karanlık ortamda kendinizi zorlamanız lazım.hocam eğer şarkı açmasam yatakta çok fazla düşünceye giriyorum şarkıda uykumu kaçırıyor bazen sessiz ortamda assssla uyuyamıyorum
Hocam zaten bir şey düşünmeden nasıl duracaksınız ki illaki bir şeyler dönüyor ama bence şarkıyla uyumayın.hocam eğer şarkı açmasam yatakta çok fazla düşünceye giriyorum şarkıda uykumu kaçırıyor bazen sessiz ortamda assssla uyuyamıyorum
Dostum bu alarm telefon kırdırır, telefonu kırılacağına kemikleri kırılsın bu sistem daha iyiTüm apartmanı uyandır : D
hocam bendede tam tersi var gece 6 da uyusam bile sabah 8 de kalkıyorumBeyler şuan 2 de yatıp 11 de kalkıyorum ortalama olarak ancak bu düzen bana asla fayda getirmiyor. Sabah 6 7 gibi kalkmak için ne yapabilirim?