Neler Yeni

Erkenden ise atilmak mantıklı mı

bıraktım

80+ Bronze
Arkadaşlar şuan lise 3. Sınıfım ortalama bir öğrenciyim . Side de pandemiden önce iyi iş yapan çanta Kemer cüzdan vesaire şeylerin satıldığı dükkan işletiyoruz ben lise bittikten sonra dükkanın başına geçmek istiyorum yada işleri büyütmek hayata erkenden atılmak istiyorum babam okumam gerektiğini söylüyor okusam da üst düzey bişey okumadıktan sonra dükkanda alcagim paranın çeyreğini alamicagimi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım 2 yıllık anestezi bölümü okumayı düşünüyorum hem üni okumuş olurum bana biseyler katar h mde okuduğum bölümden bişey olmasada yaşım çok büyümeden işimin başına dönebilirim fikirlerinizi bekliyorum

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar şuan lise 3. Sınıfım ortalama bir öğrenciyim . Side de pandemiden önce iyi iş yapan çanta Kemer cüzdan vesaire şeylerin satıldığı dükkan işletiyoruz ben lise bittikten sonra dükkanın başına geçmek istiyorum yada işleri büyütmek hayata erkenden atılmak istiyorum babam okumam gerektiğini söylüyor okusam da üst düzey bişey okumadıktan sonra dükkanda alcagim paranın çeyreğini alamicagimi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım 2 yıllık anestezi bölümü okumayı düşünüyorum hem üni okumuş olurum bana biseyler katar h mde okuduğum bölümden bişey olmasada yaşım çok büyümeden işimin başına dönebilirim fikirlerinizi bekliyorum
Okumak daha mantıklı.
1 yıl sonra o dükkanın batma durumu da var yükselme durumu da.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okumak daha mantıklı.
1 yıl sonra o dükkanın batma durumu da var yükselme durumu da.
Okuyan gençlerin işsiz kalması atanamayip asgari ücretin altında çalışmalarnı duyunca içimden okumak gelmiyor tıp hukuk felan okusam sıkıntı olmaz da o kapasitede bende yok batma durumu Corona gibi saglin vesaire olmaz ise çok düşük bir ihtimal çünkü dükkan kiramiz giderleriniz vesaire gelire göre baya düşük ciromuz yüksekti salgindan dolayı 2 sezon yalan oldu ama inşallah seneye düzelir artık

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Okuyan gençlerin işsiz kalması atanamayip asgari ücretin altında çalışmalarnı duyunca içimden okumak gelmiyor tıp hukuk felan okusam sıkıntı olmaz da o kapasitede bende yok batma durumu Corona gibi saglin vesaire olmaz ise çok düşük bir ihtimal çünkü dükkan kiramiz giderleriniz vesaire gelire göre baya düşük ciromuz yüksekti salgindan dolayı 2 sezon yalan oldu ama inşallah seneye düzelir artık
Düzgün bir yer tutturmaya bak o zaman. :)
Şimdiden çalışırsan neden olmasın?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
2 yıllık da olsa üni okumak lazım bence, sonuçta hayat hiç beklemediğimiz şeyleri bizlere yaşatabilir.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıllık da olsa üni okumak lazım bence, sonuçta hayat hiç beklemediğimiz şeyleri bizlere yaşatabilir.
2 yıllık onu açık sağlık alanında bişey okumaya karar verdim. Hep kendi işimi kurma hayalim var kafamda böyle şeylere daha yatkın ama dediğiniz gibi ne olacağı belli olmaz

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bunu düşünmek yerine , yabancı diller veya yazılım öğrensen ?
Böyle şeyler yaparak hayata erkenden atılmış olursun.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Elinde imkan varsa direk iş hayatına atıl... Para ticarette.

mamibu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mami
benim babamda esnaf bende lise3üm bende aynı şekilde düşünüyorum fakat riski çok fazla onu göze almak var bide arkan sağlam olursa başarılı oluyosun genelde ticarette.

Top Bottom