Neler Yeni

Erzurum ve kavgası hakkında

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
gerçekten o oyunla bu oyunu mu karlılaştırdınız
Balonluk açısından evet. Favori balonum CP idi artık Erzurum. Bir biriyle rakip değiller ama o kadar büyük beklenti sunup bu kadar çöp bir oynanış sunan 2 oyun bunlar.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Dostum şimdi gelir derler "sEn DaHa iYisİNİ yAp O zAMAn" diyenler. Oyun kötü olmuş.
Gelebilirler benim alanım değil derim :d Teknofest için eğitim teknolojileri alanında projemi sunmak için hazırlanıyorum o alanda bir şey çıkarırsa yapımcılar net daha iyisini yaparım .d

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Daha fazla erzurum konusu görmek istemiyorum. @Mehmet Yılmaz
hocam konular kitlensin şiddetli çarpışmalar dönüyor

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Her usta eski ustaları taklit ederek doğar taklit diyenler doğru taklit ama adam gelişmeye calisiyo ne anlatiyonuz sanki size matematik hocanız matematik anlatmada veya herhangi biri anlatmada siz matematik formülleri in hepsini kendiniz bulacaksınız
Hayır tabi ki kendim bulmuyorum ancak hazır assetleri sürekle bırak yapan bir oyuna da iyi bir yorum yapamam kusura bakma hazır assetler ile kaliteli oyun da yapabilir veya düzgün bir hayatta kalma oyunu da yapabilir reklama verdiği parayı oyuna da yatırabilir bunu diyen sen birçok indie Defend Till Sunshine,Wonder Defense,Uruz gibi oyunlardan kaçını duydun peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha fazla erzurum konusu görmek istemiyorum. @Mehmet Yılmaz
hocam konular kitlensin şiddetli çarpışmalar dönüyor
Çarpışmalar dönebilir elbette tartışma insanın bir doğasıdır her tartışılan konu kitlenirse işimiz var dostum .dd düzgün bir tartışma sorun yaratmaz

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hayır tabi ki kendim bulmuyorum ancak hazır assetleri sürekle bırak yapan bir oyuna da iyi bir yorum yapamam kusura bakma hazır assetler ile kaliteli oyun da yapabilir veya düzgün bir hayatta kalma oyunu da yapabilir reklama verdiği parayı oyuna da yatırabilir bunu diyen sen birçok indie Defend Till Sunshine,Wonder Defense,Uruz gibi oyunlardan kaçını duydun peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çarpışmalar dönebilir elbette tartışma insanın bir doğasıdır her tartışılan konu kitlenirse işimiz var dostum .dd düzgün bir tartışma sorun yaratmaz
Düzgün olmasını dilerim.

Clusters

80+
videoyun ve bi tane arkadaşı 1 haftada oyunu yapcaklarmış oyunun ne kadar kolay yapıldığını göstermek için :D

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
videoyun ve bi tane arkadaşı 1 haftada oyunu yapcaklarmış oyunun ne kadar kolay yapıldığını göstermek için :D
Zaten onun hakkında yazdım 1 hafta olayını ve büyük ihtimal yaparlar ikisi de yazılım ve oyun sektöründe iyi yerlerde çalışan bilgili insanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Arkadaşlar Erzurum hakkında şöyle bir şey konuşmak istiyorum öncelikle ben kendi fikrimi uzunca belirtmek istiyorum daha sonra yapımcısının kavgası hakkında konuşucam

Erzurum, basit bir hayatta kalma oyunu yabancı birinin olsa kimse almaz ama arkaya saz ekleyince cami koyunca güzel bir oyun oluyor hazır asset kullanılması benim için sorun değil arkadaşlar ama hazır asseti alıp koyup dokunmamak hata hazır assetler ile yapılan özgün oyun var yürüme asseti alınıp vs. özgün bir parkur oyunu yapan birçok kişi var 10 kişiden az bir ekibin zaten animasyonları vs. kendisi yapmasını kimse beklemiyor ama Türk Bayrağı koyup saz koyup bir de bazı yayıncılara para verip oyunu deli gibi övdürtmek saçma bence.

Yapımcısının kavgası hakkında
Arkadaşlar zaten eleştiriyi kaldıramıyorsan tüketim çağında insanların önüne bir ürün koymaman gerek kusura bakmayın ama bütün eleştiriler yapıcı olmak zorunda diye bir kural yok yıkıcı eleştiriler de olacak kimse iyilik meleği olup da düzgün konuşmak zorunda da değil dalga da geçebilir, bu olay dünyanın gerçekliği alaycı eleştiriler de var tabi ki ve olması da iyi bir şey, sen alay eden birine yok şöyle böyle dersen hakaret edersen insanların sana saygısı da kalmaz, dünyada şu an hangi sektörde olursanız olun size çok kötü yorumlar gelecek tasarım 3d modelleme ve yer yer yazılım dünyasında iş yapan biri olarak ben mesela bir şey yapıyorum gönderiyorum "bu ne çöp"(dünyadaki en boş eleştiri olabilir ama gerçekten birisi çöp diyince nesi çöp diye düşünmek çok küçük eksiklerini bile düzeltmene olanak sağlıyor ilginç bir şekilde en azından benim nezlimde .d) diyor adama toxic seni ******** diyip oturup ağlayacak mıyım tabi ki hayır bunu da yapmıyorum zaten kendini daha da geliştirceksin belki o bile sana hayran kalacak içten içe ,senin oyunundaki eksikleri alay ederek de söylese biri alay ettiği şeyleri düzelteceksin 1 haftada yaparım diyorsa 1 haftada yapılmayacak bir oyun yapacaksın. Ayrıca şu an videosunu bulamasam da KARS(KAYSERİ de olabilir) 2077 diye bir video var 1 saatte karlı ortamı ve uyuma mekaniğini yapmış adam yani şu an bu boş yorumlarla firması da kendisi de iyi bir yere gelemez. Kırıcı ,alaycı ,yapıcı tüm eleştirileri de alıp kendini geliştirmesi gerek yapımcının yoksa zaten bir yere gelemez ben açıkcası Türk oyun sektöründen umutluyum Erzurum'un yapımcısı da belki çok güzel updateler getirip mükemmel şeyler yapabilir kim bilir updatelerle bir Long Dark olur düşüncelerim bunlar.
oyunun yayınlarını çok izlemedim sadece jahreinden 10 dklık bir kesit izledim ölümsüz ayılar şömine başında üşümeler tek tıkla imam gömme felan vardı :d eğer oyun cidden böyleyse geliştirilmesi lazım (özellikle zıplaması roblox oynuyor gibi)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Benimkisi daha güzel:

cyber.PNG

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru