Neler Yeni

Eşcinsel değilim değil mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ergensin ve havalı gördüğün yaşıtlarını kıskanıyorsun sadece bir şey yok
Yani erkeği gözünüz kesiyorken büyük ihtimalle hayranlıkla veya kıskanarak bakıyorsunuzdur.
Kıskançlık duygusu değil bu.
Farklı bir şey ama sanırım cevabı ben aldım @Atyxah dan.
Hetero > lgbtq. eşcinsellik diye bir şey yoktur. saygıda duymuyorum ayrıca. gaylara sesleniyorum: senin anan erkek değildi, babanda kız değildi.
lafım meclisten dışarı alexa sana değil yani.
Eşcinsellik doğada da var. Biyolojiden bihabersiniz anladığım kadarıyla.
Rica ediyorum bir tartışma ortamı oluşmasın. Kısaca cevap vereyim kendimce bitirelim.

@w.mert Öncelikle senin dinine, ırkını, diline kişiliğine karakterine, değerlerine, toplumsal hale fiziki psikolojik sözlü zarar vermediği zaman saygı duymak zorundasın. Eğer saygı duymazsan Müslüman'a yakışmayan bir harekette bulunmuş olursun.

@kozmoneuste Eşcinselliğin doğada var olması veyahut hayvanlarda var olması bizde de olabileceği anlamına gelmez. Yani olabilir ama fiiliyatta olmaması gereken bir şeydir. Günahtır. Hayvan içgüdülerine göre hareket eder. Bizler irade sahibi insanlarız.

Atyxah

80+ Silver

Rica ediyorum bir tartışma ortamı oluşmasın. Kısaca cevap vereyim kendimce bitirelim.

@w.mert Öncelikle senin dinine, ırkını, diline kişiliğine karakterine, değerlerine, toplumsal hale fiziki psikolojik sözlü zarar vermediği zaman saygı duymak zorundasın. Eğer saygı duymazsan Müslüman'a yakışmayan bir harekette bulunmuş olursun.

@kozmoneuste Eşcinselliğin doğada var olması veyahut hayvanlarda var olması bizde de olabileceği anlamına gelmez. Yani olabilir ama fiiliyatta olmaması gereken bir şeydir. Günahtır. Hayvan içgüdülerine göre hareket eder. Bizler irade sahibi insanlarız.
dedikleriniz çok doğru

yardımcı olabildiysem de ne mutlu bana :)

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Alay etmeyin.
Notlar:
  • Ben değişmedim. Aynı Alexa'yım. Değişsem de bilgi yönünden ilerlemiş, gelişmiş veya değişime uğramıştır.
  • Müslüman'ım. Yani Allah'ın varlığını mantıki olarak kabul ediyor ve Allah'ın olmadığını düşününce deli oluyorum. Mantıksızlığa düşüyorum.
  • Ahlaki anlamda bir değişikliğe de uğramadım. Yani ahlakım, düşünce biçimim hala aynı.
  • Günlük hayatta beni tanısanız bilirsiniz yani tam olarak.
Uyarıları yapıktan sonra devam edeyim. Ben aseksüel olduğumu düşünürdüm. Çünkü hiçbir şekilde cinsel çekim hissetmezdim. Dedim zamana bırakayım.

Sonra 10.sınıfta (o yaşlarda) aikido dersinde bir kızla eşleştim. O teni o kadar yumuşaktı ki, naifti ki, gözleri böyle bildiğin mecazi olmayarak ışıldıyordu, sonra beni uzaktan kestiğini falan da gördüm. Aga ben aşık oldum. Bir daha da hiçbir kıza o şekilde bir duygu beslemedim. Kızların erkekleri tahrik ettiği genel yerlerden olan bacak, kalça, göğüs ve boyun beni hiç çekmez. Yani hiç cinsel çekim duymuyorum. O kızdan sonra da bir daha öyle bir şey olmadı. Hala da istiyorum onu ama ne instası ne cartı ne curtu var.

Bu son 6-7 ay yanii depresyona girdiğim zaman erkekler çekici gelmeye başladı. İstemsiz. Ki ben dinini olabildiğince ahlaken hayatına uydurmaya çalışan, Kur'an'ı yaşamaya çalışan biriydim. Biriydim diyorum depresyona girince uzaklaştım. Gerçi sadece dinden de değil komple hayattan... Şimdi aga ben geçenlerde konu da açmıştım erkek arkadaşlarıma şu şekilde hitap ediyorum diye vesaire o harbi boş yapma konusuydu ilgisi yok yani. Neyse hani demiştim ya kızlar hiçbir şekilde ilgimi çekmiyor. Şimdi kızlar da ilgimi çekiyor ama saçlarından yüzünden. Ben saça takığım biliyonuz mu güzel saça hele omuzu geçiyorsa çok etkileniyorum.
Neyse bunun yanında gözlerim erkekleri de istemsizce seçiyor.

İlgisi varsa söyleyeyim benim için anne figürü daha güçlü. Baba figürü pek güçlü değil.

Şimdi sen kendini nasıl tanımlıyorsun diye soracak olursan ben heteroseksüel olarak tanımlıyorum.

Aga bu konu zerre trol içermemekte. Harbi içimi döküyorum. Sorum şu bu yaşadıklarım herkesin yaşayabileceği normal ve geçici bir durum mu yoksa psikoseksüel gelişimimdeki bir sıkıntı yüzünden mi böyle düşünüyorum/hissediyorum? Eğer kalıcı ise nasıl sadece kızlara focus atabilirim?

Konuyu açabilecek kadar cesur veya rahat mısın diye soracak olursanız eşcinselliği artık psikolojik olarak normal karşılıyorum o yüzden böyle rahatım. Gerçi açmadan önce baya düşündüm. Normalden kastım eşcinsellik olabilir, kimse kimseye karışmasın işte efendime söyleyeyim bu serbest olmalıdır demiyorum. Dinimizce de yasak zaten. Sadece olasılık psikolojik olasılık anlamında normal diyorum. Yani bir şeyin var olma durumu olarak.
YAŞASİN LGBT🏳️‍🌈

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

İşte dostum irade sahibi olduğumuz içinde istediğimiz düşünceye söylemeyi, cinsel kimliği ve davranışı seçmede özgürüz o zaman. Kimse karışamaz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İşte dostum irade sahibi olduğumuz içinde istediğimiz düşünceye söylemeyi, cinsel kimliği ve davranışı seçmede özgürüz o zaman. Kimse karışamaz.
Ben karışabilir demedim. Bizler (Müslümanlar) sadece günah olduğu konusunda uyarmakla mükellefiz. Uyarımızı yaptıktan sonra gitsin ne yapıyorsa yapsın. O ile Allah orasında olan bir şey. Tabi bu demek değildir ki toplum içinde açık açık yapabilir belli edebilir. Eşcinseller de heterolarda normal çiftlerde toplum içinde bir fiiliyatta bulunmamalı. Toplum ahlakını bozar.

w.mert

80+

sesimi çıkartmam zaten. bir yürüyüş olduğu zaman destek vermem. destekleyenlerle muhattap olmam. sınıf arkadaşımda destekliyordu. en sonunda kendi kendini rezil etti. ve ülke genel olarak desteklemiyor hatta nefret ediyor. benim pp den ne olduğum belli zaten.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bizde hayvanız, ayrıca bunu geçtim sex hormonumuz var. Hormonal bozuklukları da anlatmama gerek yok herhalde.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sesimi çıkartmam zaten. bir yürüyüş olduğu zaman destek vermem.
Saygı duymak ve desteklemek farklı şeylerdir. Yani biraz daha kaba tabir olacak ama gözünün önünde yapılıyorsa gömçür, ama kendi halinde farklı yetenek ve kişiliği ile kimliğini ortaya koyuyorsa saygı duy. Destek hiçbir zaman verilmez ki günah.
Bizde hayvanız, ayrıca bunu geçtim sex hormonumuz var. Hormonal bozuklukları da anlatmama gerek yok herhalde.
İslam dininin değer verdiği insan olarak ben halimden memnunum. Sen kendini hayvan olarak görüyorsan sende kalsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom