Neler Yeni

Eşcinsel değilim değil mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Peki bu hissettiklerim geçici midir?
Onu ilerleyen zaman gösterecek, sen üniversiteye gidince kendi kimliğini bulursun. Şimdi üniversite nereden çıktı diye sorarsan önünde kendi kimliğini bulabileceğin ortamlara ve düşüncelere alabileceğin en yakın zaman üniversite zamanı. Orada hayatında tahmin edemediğin insanlarla tanışırsın. Onlarla konuşursun, sosyalleşirsin. Kulüplere girersin. Bunlar senin için çok önemli şeyler. İnsanın kimliğini bulmasında bir numaraları etken olabiliyor. O yüzden sen şu an kendin gibi davranmaya devam et. İlerleyen süreçlerde göreceksin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Onu ilerleyen zaman gösterecek, sen üniversiteye gidince kendi kimliğini bulursun. Şimdi üniversite nereden çıktı diye sorarsan önünde kendi kimliğini bulabileceğin ortamlara ve düşüncelere alabileceğin en yakın zaman üniversite zamanı. Orada hayatında tahmin edemediğin insanlarla tanışırsın. Onlarla konuşursun, sosyalleşirsin. Kulüplere girersin. Bunlar senin için çok önemli şeyler. İnsanın kimliğini bulmasında bir numaraları etken olabiliyor. O yüzden sen şu an kendin gibi davranmaya devam et. İlerleyen süreçlerde göreceksin.
Peki birinin eşcinsel diye eşcinsel ilişkilerde bulunmak zorunda mı? Çünkü ben öyle bir şey yapmam. Yapmadığım için eşcinsel miyim yoksa heteroseksüel miyim? Eşcinsellik bir kimlik midir yoksa cinsel ilişki tercihi midir onu da bilmiyorum pek ama.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Doğal. Hatta ve hatta heteroseksüel olan kızlar bile bazen hemcinslerini düşünüp mastürbasyon bile yapabiliyor.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
eşcinsel diye eşcinsel ilişkilerde bulunmak zorunda mı?
Hayır, böyle bir şey olmasına gerek yok. Neden olsun ki?
Eşcinsellik bir kimlik midir yoksa cinsel ilişki tercihi midir onu da bilmiyorum pek ama.
Bana göre cinsel ilişki tercihidir. Çünkü insanlara göre değişir cinsel ilişki tercihi.
Örneğin bende gaylerden tiksiniyorum. Daha doğrusu gayların birbiriyle ilişkiye girmesinden tiksiniyorum.

Dini her şeye karıştırmanı önermiyorum. Belki de birkaç sene sonra iyice bilgilendikten sonra dinden soğuyacaksın ve ateist olacaksın? Zamanı biz yönetemeyiz fakat onu şekillendirebiliriz. Senin önündeki yolu ancak zaman gösterecek.
Çok fazla bir sosyal hayatın yoksa Harley'in de dediği gibi üniversite ortamında her şey açıklığa kavuşacaktır.
Ha bana sorarsan sen aseksüelsin çünkü herhangi bir elektrik vs. hissetmiyorsun.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Eşcinsel geni diye bir şey yok. Genetik olup olmadığı ile ilgili yumurta ikizlerine test yapıldı ve bu test sonucu eşcinselliğin tercih olduğu saptandı.
Bilemiyoruz. Bilimsel olarak hala daha açığa çıkmış bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bana sorarsan sen aseksüelsin çünkü herhangi bir elektrik vs. hissetmiyorsun.
Aseksüeller de aşık olabilir hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Peki birinin eşcinsel diye eşcinsel ilişkilerde bulunmak zorunda mı? Çünkü ben öyle bir şey yapmam. Yapmadığım için eşcinsel miyim yoksa heteroseksüel miyim? Eşcinsellik bir kimlik midir yoksa cinsel ilişki tercihi midir onu da bilmiyorum pek ama.
Hocam bence siz normalsiniz. Yani erkeği gözünüz kesiyorken büyük ihtimalle hayranlıkla veya kıskanarak bakıyorsunuzdur. Bunda da sıkıntı yok.

w.mert

80+
Hetero > lgbtq. eşcinsellik diye bir şey yoktur. saygıda duymuyorum ayrıca. gaylara sesleniyorum: senin anan erkek değildi, babanda kız değildi.
lafım meclisten dışarı alexa sana değil yani.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Hetero > lgbtq. eşcinsellik diye bir şey yoktur. saygıda duymuyorum ayrıca. gaylara sesleniyorum: senin anan erkek değildi, babanda kız değildi.
lafım meclisten dışarı alexa sana değil yani.
Eşcinsellik doğada da var. Biyolojiden bihabersiniz anladığım kadarıyla.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Peki birinin eşcinsel diye eşcinsel ilişkilerde bulunmak zorunda mı?
Değil, niye zorunda olsun da. Kişiye kalmış. İstediğini yapar.
Çünkü ben öyle bir şey yapmam. Yapmadığım için eşcinsel miyim yoksa heteroseksüel miyim?
Yapmadın diye illaha homo ya da hetero kalıbına girmek zorunda değilsin.
Eşcinsellik bir kimlik midir yoksa cinsel ilişki tercihi midir onu da bilmiyorum pek ama.
Genel olarak "cinsel kimlik" vardır. Sen kendini hetero diye tanımlıyorsan heterosundur. Kendini nasıl tanımladığın önemli. Ancak cinsel kimliği oluşturan unsur cinsel yöneliminden çok cinsel davranışlarındır. Bu kalıpları dikkate alırsan kendini daha iyi ifade edebilirsin.

w.mert

80+
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom