Neler Yeni

Eşim için telefon önerisi istiyorum.(Telefon alındı)

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
valla sanırım artık yurtdışına döneceğim gibi 4600₺'ye İnfinix zero x pro çok mantıklı geldi sonrası ne olur bilemiyorum umarım sorun cıkmaz.
İphone 14 pro max yd kullanıyorum hocam ekonomi buna mecbur kaldırıyor bizi maalesef:)

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
İphone 14 pro max yd kullanıyorum hocam ekonomi buna mecbur kaldırıyor bizi maalesef:)
Bi b*k yedik aldık bakalım YD cihaz. Güvenilir bir yerdende aldıgımı düşünüyorum. TR'de 14k diyor infinix zero x pro 4600₺'ye aldım çok memnun kalırsam belki kendimede alabilirim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Nerden ne aldiniz hocam

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Nerden ne aldiniz hocam
Çok uzun zaman önce bir facebook grubuna girmiştim ekşisözlükte görerek. Orada sadece yönetici ve moderatörler satış yapabiliyor sadece güvenilir insanlara o tagler veriliyor. İnfinix zero x pro aldım fiyat olarak belki daha iyi denilebilecek xiaomi telefonları var ancak onlara ''direnç'' adını verdikleri bir müdahalede bulunuyorlar kapanmaması için bende adama böyle müdahale edilmeden alabileceğim bir telefon varmı diye sordum bana sadece infinixlerde bahsettiğim sistemin oldugunu söyledi. Müdahale edilmiş bir telefon istemedim açıkcası sorun olmasa bile içime sinmiyor.

Fiyat listeleride ortalama böyle satıcılar arasında genelde fiyatlar aynı ama bazı modellerde 50/100₺ fiyat oynaması oluyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Çok uzun zaman önce bir facebook grubuna girmiştim ekşisözlükte görerek. Orada sadece yönetici ve moderatörler satış yapabiliyor sadece güvenilir insanlara o tagler veriliyor. İnfinix zero x pro aldım fiyat olarak belki daha iyi denilebilecek xiaomi telefonları var ancak onlara ''direnç'' adını verdikleri bir müdahalede bulunuyorlar kapanmaması için bende adama böyle müdahale edilmeden alabileceğim bir telefon varmı diye sordum bana sadece infinixlerde bahsettiğim sistemin oldugunu söyledi. Müdahale edilmiş bir telefon istemedim açıkcası sorun olmasa bile içime sinmiyor.

Fiyat listeleride ortalama böyle satıcılar arasında genelde fiyatlar aynı ama bazı modellerde 50/100₺ fiyat oynaması oluyor.
Hayirli olsun

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç

abi adamların sattığı bayi filan var mı gidip oradan alsak baya iyiymiş fiyatlar ve dirençsiz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Bu ne demek hocam
ya imei kaydı sıkıntısı varya onun kapanmaması için bir uygulama yöntemi bazıları işte sıkıntılı öyle olanları almayın filan diyorlar bende tam bilmiyorum telefondan anlayan birkaç arkadaş demişti bir kaç sıkıntı çıkarıyor diye

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Bu ne demek hocam
Sanırım bir güncelleme gibi bişey geldi trde telefonlar tamamen kapatılıyordu (oraya tam hakim değilim çünkü bu sistem yeni geldi) telefon görüşmelere hatlara kapatılmasın diye telefonun anakartına bir müdahalede bulunuyorlar bu sayede kapanmaya direnç kazanıyor telefon.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç

abi birde telefon geldikten sonra buraya yazarmısın bende bakıyorum da

Aksoy8141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Aksoy
Eşim 2 gün önce doğum yaptı ve hediye almak istiyorum. Telefonu yaklaşık 4-5 yıllık oldu Huawei P20 lite kullaniyor. Bütçem maksimum 5500₺ yurt dışı cihaz istemiyorum. Bu fiyatlara en mantıklı seçim hangisi olur? Tavsiyeleriniz nelerdir? Benim baktığım telefonlar ;
Xiaomi 10C
Samsung M12
Kendimde kullandığım Xiaomi redmi 9T .
5500tl ye en iyi tel= Redmi note 10s
5000tl ye en iyi tel= Redmi note 10
Aralarında 500tl fark var ama özellik bakımından fazlasıyla değer 500tl fazla vermeye

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
abi adamların sattığı bayi filan var mı gidip oradan alsak baya iyiymiş fiyatlar ve dirençsiz
Kardom dediğin gibi telefon sadece infinixlerde var gördüğüm kadarıyla istanbulda satan çok nadir ve ben 4600tlye aldıysam istanbuldakiler aynı ürüne 6600 falan istiyor. Elden alamıyorsun ama dediğim gibi güvenilir insanlar gibi duruyor çünkü yıllardır aynı grupta satış yapıyorlar. Genelde gönderdikleri yer Ş.urfa G.antep Mardin civarından geliyor. Ben dün yolladım ücretini adama aynı gün kargoladı suan urfadan cıkmıs antep aktarmada gözüküyor. C.tesi elimde olur cihaz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
ya imei kaydı sıkıntısı varya onun kapanmaması için bir uygulama yöntemi bazıları işte sıkıntılı öyle olanları almayın filan diyorlar bende tam bilmiyorum telefondan anlayan birkaç arkadaş demişti bir kaç sıkıntı çıkarıyor diye
Sanırım bir güncelleme gibi bişey geldi trde telefonlar tamamen kapatılıyordu (oraya tam hakim değilim çünkü bu sistem yeni geldi) telefon görüşmelere hatlara kapatılmasın diye telefonun anakartına bir müdahalede bulunuyorlar bu sayede kapanmaya direnç kazanıyor telefon.
Anladim tesekkur ederim
Hocam siz parayi aticaksiniz onlar urunu mu gondericekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,922
Üyeler
160,621
Son üye
Javeed
Top Bottom