Neler Yeni

Eşim için telefon önerisi istiyorum.(Telefon alındı)

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
abi birde telefon geldikten sonra buraya yazarmısın bende bakıyorum da

Anladim hocam hayirli olsun umarim sorun yasamazsiniz
Surec sonu zahmet olmaz ise bizede bilgi verie misiniz

İyi yapmışsın hocam hayırlı olsun güle güle kullan. Ama ucuza veriyor gibi piyasadan inşallah sorun olmaz. Eline ulaşınca bilgilendir bizi

Tam performansı görmeden yazmak istemedim. Telefon kendi kutusunda değil satan arkadaş ayrı bir xiaomi kutu yaptırmış dandik bişey onunla geldi. Ayrıca şarj girişi amerikan tarzı olduğu için telefonun yanında 67W Xiaomi şarj aleti gönderdiğini söyledi.Telefonun orjinal şarj aleti 55W istediği için ve elimde 55W şarj aleti olduğundan gönderdiğini kullanmadım fakat orjinale benziyor yapısal olarak.(Fotoğrafları ekledim)

Telefona gelecek olursak beklediğim gibi sıkıntısız istediğim renkte geldi. Direkt olarak hattı takıp kullanmaya başladı eşim. Telefon kamera olarak tatmin etti eşimi ancak bana 108mp bir kalite veriyormuş gibi gelmedi. Yazılımsal olabilir yada farklı ayarlar yapmak gerekiyor olabilir onu tatmin ettiği için kurcalamadım. 4500Mah bataryası 1 haftadır yaklaşık 35/40 saat kadar gidiyor. Gerçi full kullanmıyor ama bence okey bi durum. Türkiyedeki 14bin₺'lik fiyatını hak etmiyor ancak Yurtdışı olarak verilen 4600₺ bence okey. Kamerasının durumu görmeniz içinde çocuğun bir resmini ekledim.
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

TELEFON : İnfinix Zero X Pro - Yurt Dışı

Ekler

• Screenshot_14.png
    Screenshot_14.png
    331.7 KB · Hit: 33
  • Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    268.8 KB · Hit: 34
  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    839.2 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
Abi Allah bağışlasın, bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sizinle beraber büyüsün inşallah. Telefon genel özellikleri ile, güzel duruyor hele bu fiyata aldıysan çok güzel. Yurt dışından almışsın sıkıntısız gelmiş bir problem yok çok güzel. Yenge de sevdiyse oda mutluysa daha ne olsun.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Abi Allah bağışlasın, bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sizinle beraber büyüsün inşallah. Telefon genel özellikleri ile, güzel duruyor hele bu fiyata aldıysan çok güzel. Yurt dışından almışsın sıkıntısız gelmiş bir problem yok çok güzel. Yenge de sevdiyse oda mutluysa daha ne olsun.
Çok şükür ilk başlarda dolandırıldım mı acaba falan düşüncesine kapıldım ancak sıkıntısız geldi kullanıyoruz 1 haftadır. İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim kardeşim.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Çok şükür ilk başlarda dolandırıldım mı acaba falan düşüncesine kapıldım ancak sıkıntısız geldi kullanıyoruz 1 haftadır. İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim kardeşim.
bebiş ne tatlı Maşallah abi hayırlı uğurlu olsun sağ ol bu arada yazdın ettin :peepokalp:

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
bebiş ne tatlı Maşallah abi hayırlı uğurlu olsun sağ ol bu arada yazdın ettin :peepokalp:
Eyvallah kardeşim sağolasın 3. günü yazacaktım dedim 1 haftayı doldursun öyle yazayım aklında soru işareti kalmasın kimsenin.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Tam performansı görmeden yazmak istemedim. Telefon kendi kutusunda değil satan arkadaş ayrı bir xiaomi kutu yaptırmış dandik bişey onunla geldi. Ayrıca şarj girişi amerikan tarzı olduğu için telefonun yanında 67W Xiaomi şarj aleti gönderdiğini söyledi.Telefonun orjinal şarj aleti 55W istediği için ve elimde 55W şarj aleti olduğundan gönderdiğini kullanmadım fakat orjinale benziyor yapısal olarak.(Fotoğrafları ekledim)

Telefona gelecek olursak beklediğim gibi sıkıntısız istediğim renkte geldi. Direkt olarak hattı takıp kullanmaya başladı eşim. Telefon kamera olarak tatmin etti eşimi ancak bana 108mp bir kalite veriyormuş gibi gelmedi. Yazılımsal olabilir yada farklı ayarlar yapmak gerekiyor olabilir onu tatmin ettiği için kurcalamadım. 4500Mah bataryası 1 haftadır yaklaşık 35/40 saat kadar gidiyor. Gerçi full kullanmıyor ama bence okey bi durum. Türkiyedeki 14bin₺'lik fiyatını hak etmiyor ancak Yurtdışı olarak verilen 4600₺ bence okey. Kamerasının durumu görmeniz içinde çocuğun bir resmini ekledim.
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

TELEFON : İnfinix Zero X Pro - Yurt Dışı
Allah bağışlasın hocam. Bence kamera gayet iyi ya😅 ortalama 5bin liraya daha iyisi olamazdı bence güle güle kullanın. Adaptörü de kullanabilirsin sorun olmaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca original kutusunda gelmeme sebebi yurtdışı geldiği için kutuları ile getirmiyorlar kaçak malum kaç telefon sokarsak kârımıza diyip kutusuz giriş yapılıyor endişelenmeyin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,922
Üyeler
160,621
Son üye
Javeed
Top Bottom