Nyrxia
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 497
- İsim
- Ahmet
- Konu Sahibi Konu Sahibi
abi birde telefon geldikten sonra buraya yazarmısın bende bakıyorum da
Anladim hocam hayirli olsun umarim sorun yasamazsiniz
Surec sonu zahmet olmaz ise bizede bilgi verie misiniz
İyi yapmışsın hocam hayırlı olsun güle güle kullan. Ama ucuza veriyor gibi piyasadan inşallah sorun olmaz. Eline ulaşınca bilgilendir bizi
Tam performansı görmeden yazmak istemedim. Telefon kendi kutusunda değil satan arkadaş ayrı bir xiaomi kutu yaptırmış dandik bişey onunla geldi. Ayrıca şarj girişi amerikan tarzı olduğu için telefonun yanında 67W Xiaomi şarj aleti gönderdiğini söyledi.Telefonun orjinal şarj aleti 55W istediği için ve elimde 55W şarj aleti olduğundan gönderdiğini kullanmadım fakat orjinale benziyor yapısal olarak.(Fotoğrafları ekledim)
Telefona gelecek olursak beklediğim gibi sıkıntısız istediğim renkte geldi. Direkt olarak hattı takıp kullanmaya başladı eşim. Telefon kamera olarak tatmin etti eşimi ancak bana 108mp bir kalite veriyormuş gibi gelmedi. Yazılımsal olabilir yada farklı ayarlar yapmak gerekiyor olabilir onu tatmin ettiği için kurcalamadım. 4500Mah bataryası 1 haftadır yaklaşık 35/40 saat kadar gidiyor. Gerçi full kullanmıyor ama bence okey bi durum. Türkiyedeki 14bin₺'lik fiyatını hak etmiyor ancak Yurtdışı olarak verilen 4600₺ bence okey. Kamerasının durumu görmeniz içinde çocuğun bir resmini ekledim.
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
TELEFON : İnfinix Zero X Pro - Yurt Dışı
Ekler
Son düzenleme: