E sim her telefon sıfırlamada siliniyor. Bence eziyet.Merhaba arkadaşlar, turk telekomda eSim tarifesi uygun oldugu için eSim tarifesi almak istiyorum ama çekim konusunda sıkıntı çıkarır mı dezavantajı nedir?
ben şuan turkcell kullandıgım için maalesef ben yapamıyorum bu tarifeyitürktelekomla çekmeme eziyetini boş ver şu tarifelerden birine geç.Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
Turkcell faturalı/faturasız numara taşıma veya faturalı yeni hat başvurusu yapın, dijitale özel kampanyalardan yararlanın!www.turkcell.com.tr
netgsm kullanabilirsiniz , telefonda çok görüşme yapmıyorsanızben şuan turkcell kullandıgım için maalesef ben yapamıyorum bu tarifeyi
hangi ytarifeye geçeceksin bende paket arıyorum turkcelliyimben şuan turkcell kullandıgım için maalesef ben yapamıyorum bu tarifeyi
hangi ytarifeye geçeceksin bende paket arıyorum turkcelliyim
tamamdır bakacağımnetgsm kullanabilirsiniz , telefonda çok görüşme yapmıyorsanız
çekim gücü olarak ne düşünüyorsunuz çünkü turkcell bile şuan full çekmiyor 4diş çekiyornetgsm kullanabilirsiniz , telefonda çok görüşme yapmıyorsanız
turkcell ile aynıeSim olursa buna gececeğimeSIM 20GB Tarifesi | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır bakacağım
çekim gücü olarak ne düşünüyorsunuz çünkü turkcell bile şuan full çekmiyor 4diş çekiyor
dakikası 250 felan olsa çok iyiymişeSim olursa buna gececeğimeSIM 20GB Tarifesi | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.tr
tamamdır bakacağım
çekim gücü olarak ne düşünüyorsunuz çünkü turkcell bile şuan full çekmiyor 4diş çekiyor
hocam dikkat et taahütsüz ücret ileride bu ücret güncellenir.eSim olursa buna gececeğimeSIM 20GB Tarifesi | Türk Telekom
tamamdır bakacağım
100 dk ne yaeSim olursa buna gececeğimeSIM 20GB Tarifesi | Türk Telekom
tamamdır bakacağım
netgsmden bahsediyorum.dakika aşımında 250dk 60 TL oluyor
turkcell in eSim tarifesini göremedim sitede