128gb iphone 11 güzeldir 2.el alınabilirArkadaşlar eşime bir telefon hediye etmeyi planlıyorum. Aradigim ozellikle kamerasi iyi, hafizasi yuksek ve sade şık bir telefon bakıyorum. Fazla buyuk olmasın. Ortalama butce 15 bin₺. Önerilerinizi beklerim.
2019 çıkışlı 828p IPS LCD 60hz ekranlı , orta halli kameralı güncelleme destegi yakında kesilecek bir cihaz önermek mantıklı mı sizce ?128gb iphone 11 güzeldir 2.el alınabilir
14.200e bulduysan h.o gayet güzel telefon baya özelliğide var ytden inceleme videolarıni izlersen anlarsın hocamNp1 modeline gozum carpti. 14.200tl ye 256gb olani var sizce eder mi parasini
Adı üstünde , öneri . Bunu size önermedim veya yazmadım ; arkadaş alır veya almaz . Sizlik bir durum olduğunu düşünmüyorum .2019 çıkışlı 828p IPS LCD 60hz ekranlı , orta halli kameralı güncelleme destegi yakında kesilecek bir cihaz önermek mantıklı mı sizce ?
Kaçıncı yüzyıldayiz düz iphone 11 olmasını geçtim 2.el olması tam saçmalık128gb iphone 11 güzeldir 2.el alınabilir
40 tane uygulama yüklenmesi kriter mi hocamhocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
doğrudur.Kaçıncı yüzyıldayiz düz iphone 11 olmasını geçtim 2.el olması tam saçmalık
Uzun vadede redmi berbat bu arada ilk 6 ay kullanırsın sonra coplesmeye başlar 1. Senede illallah ettirirhocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
15k alınabilecek telefonları kıyaslarsak evet o bütce ile samsung alınmazSamsung hikaye demişsin
Samsungdan başka android almayın hocam ilk başlarda aaa ne güzel 2 3 sene sonra bunun pili niye hızlı bitiyor olurhocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
Samsungdan başka android almayın hocam ilk başlarda aaa ne güzel 2 3 sene sonra bunun pili niye hızlı bitiyor olurhocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
evt yüklediğim uygulamaların bi kısmı arka planda veri alışverişi yapıcak , depolama azaldıkca tel yavaşlayacak , cok uygulamadan dolayı pil tüketimi artacak40 tane uygulama yüklenmesi kriter mi hocam
ben 2 yıl kullandım hiç öyle bişey olmadı ilk günkü gibiydi ben günlük kullanımımımda yoğundu günde ortalama 6-7 saat kullanım sürem vardıUzun vadede redmi berbat bu arada ilk 6 ay kullanırsın sonra coplesmeye başlar 1. Senede illallah ettirir