Neler Yeni

Eşime hangi telefonu alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yusufcan Koçkaya
Redmi note 13 pro önerebilirim. kullanıp da. şikayetçi olan görmedim

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
berkay
Arkadaşlar eşime bir telefon hediye etmeyi planlıyorum. Aradigim ozellikle kamerasi iyi, hafizasi yuksek ve sade şık bir telefon bakıyorum. Fazla buyuk olmasın. Ortalama butce 15 bin₺. Önerilerinizi beklerim.
128gb iphone 11 güzeldir 2.el alınabilir

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
973
İsim
Semi kaan Çakır
128gb iphone 11 güzeldir 2.el alınabilir
2019 çıkışlı 828p IPS LCD 60hz ekranlı , orta halli kameralı güncelleme destegi yakında kesilecek bir cihaz önermek mantıklı mı sizce ?

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Alican ekinci
eşinize alacaksanız honor 90 olabilir. kamerası günü kurtarır 512 gb hafızası da var. daha iyileri vardır ama şık ve zarif bir telefon ondan tavsiye ederim.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
berkay
2019 çıkışlı 828p IPS LCD 60hz ekranlı , orta halli kameralı güncelleme destegi yakında kesilecek bir cihaz önermek mantıklı mı sizce ?
Adı üstünde , öneri . Bunu size önermedim veya yazmadım ; arkadaş alır veya almaz . Sizlik bir durum olduğunu düşünmüyorum .

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Kadir
hocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
40 tane uygulama yüklenmesi kriter mi hocam

hocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
Uzun vadede redmi berbat bu arada ilk 6 ay kullanırsın sonra coplesmeye başlar 1. Senede illallah ettirir

Hanaz

80+ Gold
Samsungdan başka android almayın hocam ilk başlarda aaa ne güzel 2 3 sene sonra bunun pili niye hızlı bitiyor olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsungdan başka android almayın hocam ilk başlarda aaa ne güzel 2 3 sene sonra bunun pili niye hızlı bitiyor olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Can Ekici
40 tane uygulama yüklenmesi kriter mi hocam
evt yüklediğim uygulamaların bi kısmı arka planda veri alışverişi yapıcak , depolama azaldıkca tel yavaşlayacak , cok uygulamadan dolayı pil tüketimi artacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun vadede redmi berbat bu arada ilk 6 ay kullanırsın sonra coplesmeye başlar 1. Senede illallah ettirir
ben 2 yıl kullandım hiç öyle bişey olmadı ilk günkü gibiydi ben günlük kullanımımımda yoğundu günde ortalama 6-7 saat kullanım sürem vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom