Eşime hangi telefonu alabilirim?

Redmi note 13 pro önerebilirim. kullanıp da. şikayetçi olan görmedim

eşinize alacaksanız honor 90 olabilir. kamerası günü kurtarır 512 gb hafızası da var. daha iyileri vardır ama şık ve zarif bir telefon ondan tavsiye ederim.

2019 çıkışlı 828p IPS LCD 60hz ekranlı , orta halli kameralı güncelleme destegi yakında kesilecek bir cihaz önermek mantıklı mı sizce ?
Adı üstünde , öneri . Bunu size önermedim veya yazmadım ; arkadaş alır veya almaz . Sizlik bir durum olduğunu düşünmüyorum .

hocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
40 tane uygulama yüklenmesi kriter mi hocam

hocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
Uzun vadede redmi berbat bu arada ilk 6 ay kullanırsın sonra coplesmeye başlar 1. Senede illallah ettirir

Samsungdan başka android almayın hocam ilk başlarda aaa ne güzel 2 3 sene sonra bunun pili niye hızlı bitiyor olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsungdan başka android almayın hocam ilk başlarda aaa ne güzel 2 3 sene sonra bunun pili niye hızlı bitiyor olur

40 tane uygulama yüklenmesi kriter mi hocam
evt yüklediğim uygulamaların bi kısmı arka planda veri alışverişi yapıcak , depolama azaldıkca tel yavaşlayacak , cok uygulamadan dolayı pil tüketimi artacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun vadede redmi berbat bu arada ilk 6 ay kullanırsın sonra coplesmeye başlar 1. Senede illallah ettirir
ben 2 yıl kullandım hiç öyle bişey olmadı ilk günkü gibiydi ben günlük kullanımımımda yoğundu günde ortalama 6-7 saat kullanım sürem vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,358
Üyeler
192,298
Son üye
Burakk14
Geri