Neler Yeni

Eşime hangi telefonu alabilirim?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Emre Altun

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
berkay

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Emre Altun
Yazilanlarin hepsine tek tek bakacagim. Cok tesekkurler oneriler için arkadaslar. Cansiniz.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Kadir
evt yüklediğim uygulamaların bi kısmı arka planda veri alışverişi yapıcak , depolama azaldıkca tel yavaşlayacak , cok uygulamadan dolayı pil tüketimi artacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 2 yıl kullandım hiç öyle bişey olmadı ilk günkü gibiydi ben günlük kullanımımımda yoğundu günde ortalama 6-7 saat kullanım sürem vardı
Derin uyku diye bir şey var Samsungta hiç o toplara girmene gerek yok bide 2025te bu donanımla iki arka plan işini yapamayacaksa para vermeyek

evt yüklediğim uygulamaların bi kısmı arka planda veri alışverişi yapıcak , depolama azaldıkca tel yavaşlayacak , cok uygulamadan dolayı pil tüketimi artacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 2 yıl kullandım hiç öyle bişey olmadı ilk günkü gibiydi ben günlük kullanımımımda yoğundu günde ortalama 6-7 saat kullanım sürem vardı
Sende redmi kullandın 2 sene bende kullandım kim yalan söylüyor?

at faturasını ben n11 den almıştım gönderebilirim problem değil
2 sene önce yurtdışından aldığım telefonun faturasıyla uğraşmayı geçtim sana bir şey kanıtlamakla uğraşamam ister inan ister inanma sen 2 sene telefonu nasıl kullandın orasını bilmiyorum belki aldığın model iyidir veya düzgün kullanmissindir ama redmi uzun kullanım telefonu değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Can Ekici
2 sene önce yurtdışından aldığım telefonun faturasıyla uğraşmayı geçtim sana bir şey kanıtlamakla uğraşamam ister inan ister inanma sen 2 sene telefonu nasıl kullandın orasını bilmiyorum belki aldığın model iyidir veya düzgün kullanmissindir ama redmi uzun kullanım telefonu değil.
hocam sen diyosunki kim yalan konuşuyor burda kanıtlamamı isteyen senmisin benmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom