Eşime hangi telefonu alabilirim?

Yazilanlarin hepsine tek tek bakacagim. Cok tesekkurler oneriler için arkadaslar. Cansiniz.

evt yüklediğim uygulamaların bi kısmı arka planda veri alışverişi yapıcak , depolama azaldıkca tel yavaşlayacak , cok uygulamadan dolayı pil tüketimi artacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 2 yıl kullandım hiç öyle bişey olmadı ilk günkü gibiydi ben günlük kullanımımımda yoğundu günde ortalama 6-7 saat kullanım sürem vardı
Derin uyku diye bir şey var Samsungta hiç o toplara girmene gerek yok bide 2025te bu donanımla iki arka plan işini yapamayacaksa para vermeyek

evt yüklediğim uygulamaların bi kısmı arka planda veri alışverişi yapıcak , depolama azaldıkca tel yavaşlayacak , cok uygulamadan dolayı pil tüketimi artacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 2 yıl kullandım hiç öyle bişey olmadı ilk günkü gibiydi ben günlük kullanımımımda yoğundu günde ortalama 6-7 saat kullanım sürem vardı
Sende redmi kullandın 2 sene bende kullandım kim yalan söylüyor?

at faturasını ben n11 den almıştım gönderebilirim problem değil
2 sene önce yurtdışından aldığım telefonun faturasıyla uğraşmayı geçtim sana bir şey kanıtlamakla uğraşamam ister inan ister inanma sen 2 sene telefonu nasıl kullandın orasını bilmiyorum belki aldığın model iyidir veya düzgün kullanmissindir ama redmi uzun kullanım telefonu değil.

2 sene önce yurtdışından aldığım telefonun faturasıyla uğraşmayı geçtim sana bir şey kanıtlamakla uğraşamam ister inan ister inanma sen 2 sene telefonu nasıl kullandın orasını bilmiyorum belki aldığın model iyidir veya düzgün kullanmissindir ama redmi uzun kullanım telefonu değil.
hocam sen diyosunki kim yalan konuşuyor burda kanıtlamamı isteyen senmisin benmi

Vivo v40 lite olabilir. Kamerası,hızlı şarj desteği vs ile değerlendirildirildiğinde fena bir paket sunmuyor.

Redmi telefonları neden bu kadar övüyorsunuz anlamıyorum ki?
övmüyorum sadece fiyat performan olarak önderdiğim telefona bilip bilmeden eleştriyorlar, şunla şu kıyaslanırmı , işlemci lerin farklarını biliyomusun v.s ve kullandığım telefonu kullanmamışım gibide yalan muamelesi görüyorum

Geri