Neler Yeni

Eşime hangi telefonu alabilirim?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
Arkadaşlar eşime bir telefon hediye etmeyi planlıyorum. Aradigim ozellikle kamerasi iyi, hafizasi yuksek ve sade şık bir telefon bakıyorum. Fazla buyuk olmasın. Ortalama butce 15 bin₺. Önerilerinizi beklerim.
A35 kafi hocam ve yeterli

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alperen Yılmaz
övmüyorum sadece fiyat performan olarak önderdiğim telefona bilip bilmeden eleştriyorlar, şunla şu kıyaslanırmı , işlemci lerin farklarını biliyomusun v.s ve kullandığım telefonu kullanmamışım gibide yalan muamelesi görüyorum
Benim arkadaşta da o telefondan var bende a24 var benim telefon daha iyi sonuçlar veriyor 2 senede 100 mesaj yazmışsın bebe misin troll müsün belli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

@KaraKartall senin konuyuda mahvettik ama kusura bakma kardeşim

Son düzenleme:

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Buğra Aykaç
Benim arkadaşta da o telefondan var bende a24 var benim telefon daha iyi sonuçlar veriyor 2 senede 100 mesaj yazmışsın bebe misin troll müsün belli değil
Helio G99 Ile mutlu kasmalar dileyelim arkadaşa benim Helio G80 bile 3.yılda kasmaya başladı yavaş yavaş Helio G99 bir tık daha iyi olmasına rağmen o da kasar bir süre sonra.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alperen Yılmaz
Helio G99 Ile mutlu kasmalar dileyelim arkadaşa benim Helio G80 bile 3.yılda kasmaya başladı yavaş yavaş Helio G99 bir tık daha iyi olmasına rağmen o da kasar bir süre sonra.
Üzerine daha durup da konuyu çamur etmek istemiyorum hocam

crabman

80+ Bronze
Nothing Phone 1 en iyi seçenek. yeni olsun istiyorsanız a35.
ama nothing her yönüyle eşsiz bir telefon. başka androidlerle karıştırılmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,599
Üyeler
167,524
Son üye
zcpeksen
Top Bottom