Bilişim evet sayısal ve 11, 12. sınıf gerçekten zorlayacaktır.ben bilişim okuyorum bu sayısal sayılıyor değil mi ?
ve zor mu sayısal çünkü daha kombinasyonda 1 derste 1 soru yapıyoruz
Benimde 75 idi la obp11. sınıfım şu an eğer 11 ve 12 de 80 ortalama yaparsam 75 oluyor obp
Kendiniz felsefe grubuna ve okul derslerine çalışmalısınız. OBP'nin en az 80 olması güzel bir fayda sağlayacaktır.11. sınıfım şu an eğer 11 ve 12 de 80 ortalama yaparsam 75 oluyor obp
sayısaldaki arkadaşlarım zorlanıyor derslerde bazıları eşit ağırlık geçmeyi düşünüyorben bilişim okuyorum bu sayısal sayılıyor değil mi ?
ve zor mu sayısal çünkü daha kombinasyonda 1 derste 1 soru yapıyoruz
80 ortalama yapmam imkansız biraz yani 75 biraz hayalBenimde 75 idi la obp
neden zorlar 11 ve 12 . sınıf konuları çok mu zor ? nasıl çalışmamı tavsiye edersiniz dershane ve benzeri yerlerden destek alınması şart mı ?Bilişim evet sayısal ve 11, 12. sınıf gerçekten zorlayacaktır.
eşit ağırlık okursam hangi mesleği edinebilirim ?sayısaldaki arkadaşlarım zorlanıyor derslerde bazıları eşit ağırlık geçmeyi düşünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80 ortalama yapmam imkansız biraz yani 75 biraz hayal
eşit ağırlık okursam hangi mesleği edinebilirim ?
Evet, biraz zor. Çalışana kolay ancak.neden zorlar 11 ve 12 . sınıf konuları çok mu zor ? nasıl çalışmamı tavsiye edersiniz dershane ve benzeri yerlerden destek alınması şart mı ?
Bize denilen şuydu 11. sınıfta TYT'yi bitirin 12. Sınıfta AYT'yi bitirinEvet, biraz zor. Çalışana kolay ancak.
Kitap seti alıp sıkı çalışmanızı öneririm. Çalışmadıktan sonra en iyi dershaneye de gitsen hiçbir ilerleme katedemezsin.
Benim Hocam TYT ve AYT konu anlatımı ve soru bankası setlerini alıyorsun.
Bilgi Sarmal'ın TYT ve AYT soru bankalarını alıyorsun.
AYT'nin sayısal olması gerektiğini söyleme ihtiyacı duymuyorum.
En az 4 paragraf kitabını bitirmelisin. TYT'de türkçeni çok iyi tutmalısın, sorular yetişmiyor yoksa.
bunları günde kaç saat çalılarak yapabilirim ?Evet, biraz zor. Çalışana kolay ancak.
Kitap seti alıp sıkı çalışmanızı öneririm. Çalışmadıktan sonra en iyi dershaneye de gitsen hiçbir ilerleme katedemezsin.
Benim Hocam TYT ve AYT konu anlatımı ve soru bankası setlerini alıyorsun.
Bilgi Sarmal'ın TYT ve AYT soru bankalarını alıyorsun.
AYT'nin sayısal olması gerektiğini söyleme ihtiyacı duymuyorum.
En az 4 paragraf kitabını bitirmelisin. TYT'de türkçeni çok iyi tutmalısın, sorular yetişmiyor yoksa.
Ben şuan 12. sınıfım ve yetişmiyor dersler haberin olsun. TYT'yi bitirince hemen 90 net yapacaksın diye bir dünya yok. Tavsiye istiyorsan eğer, 11. sınıfın tüm derslerini gayet iyi anla ve onlara yoğunlaş ve sadece TYT türkçeye çalış. TYT zamanla olacak bir sınav çeşiti. Asıl olay 11. sınıf AYT konularını çok iyi bilmek.Bize denilen şuydu 11. sınıfta TYT'yi bitirin 12. Sınıfta AYT'yi bitirin