Eski Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Reaksiyon skoru
4
Dostlar öncelikle iyi forumlar. Yeni bir pc aldım malumunuz elimde aşağıda özelliklerini sıraladığım pc yi satıcam ancak fiyatlarını çok bilmiyorum.
2. el piyasasından anlayan varsa ne kadara satmalıyım bilgi alabilir miyim.

Gigabyte B450M S2H ANAKART
Asus GTX 1050 Ti
AMD Ryzen 5 2600
Hyperx 16gb RAM
1TB SSD
250GB HARDDISK
COOLER MASTER Kasa

kardo bana gelsen 4.200₺ den fazla vermem ama kalkıp cahil birine iteleme yapma niyetinde isen 5-6K ya itelersin yani

Sadece kasa ise 5 7 arası ama 6200₺ ben gecen ryzen 5500 rx 580 8gb sistem toplayıp sattım

Dostlar öncelikle iyi forumlar. Yeni bir pc aldım malumunuz elimde aşağıda özelliklerini sıraladığım pc yi satıcam ancak fiyatlarını çok bilmiyorum.
2. el piyasasından anlayan varsa ne kadara satmalıyım bilgi alabilir miyim.

Gigabyte B450M S2H ANAKART
Asus GTX 1050 Ti
AMD Ryzen 5 2600
Hyperx 16gb RAM
1TB SSD
250GB HARDDISK
COOLER MASTER Kasa
yer neresi

Sadece kasa ise 5 7 arası ama 6200₺ ye ben gecen ryzen 5500 rx 580 8gb dizip sattım

kardom bak simdi kardom reel piyasa falan degil bu kardom 3 yıl öncesinde yaşamıyoruz kardo
kardom reel piyasa bu bence kardom 8 e bu tarz pc ler var kardom senin kini de kardom bu tarz pc lere bakarak aşağı yukarı hesapladım kardom yani dediğim doğru kardom max 6 bine gider senin pc fakat asgari ücrete zam bekle kardom birazcık o zaman 7-8 arası gider belki fakat şu an ki reel piyasada kardom inan ki yani 6 binden fazla veren olmaz kardom bana getirdiğin zaman da kardom dükkanda durma süresi cartı curtu ve benim karım derken 4.200 den fazla vermem kardom yani kar elde edemem yoksa kardom

Geri