Eski Bilgisayarlar

Flushly

80+
Reaksiyon skoru
9
Benim eski bilgisayarım ın ram i 4 GB dı CS go da FPS sıkıntısı çekiyordu bunun gibi sorunları çözebilecek yollar var mı mesela FPS hızlandırıcı kodlar..

Benim eski bilgisayarım ın ram i 4 GB dı CS go da FPS sıkıntısı çekiyordu bunun gibi sorunları çözebilecek yollar var mı mesela FPS hızlandırıcı kodlar..
Sistemi geliştirmekten başka bir yol olduğunu sanmıyorum :/ :)

"threads (çekirdek sayın)", "nod3d9ex", "high" kodlarını yazarsan FPS'inde biraz artış olacaktır. Fakat belleğinizi 8 GB yaparsanız daha iyi bir performans alabilirsiniz.

Laptop mu

Bu kodlar cüzi miktarda fps arttırıyor... Malesef sistem update en sağlıklısı.

Bu kodları eski bilgisayarımda ben de kullandım yıllarca Unlost'un her FPS arttırma yöntemini uyguladım. Sana tavsiyem eğer bir masaüstü bilgisayara sahipsen eski de olsa şu andakinden daha güçlü parçalar alman çok fark edecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,963
Üyeler
184,361
Son üye
Hasan8371
Geri