Eski bir iPad nasıl değerlendirilir?

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
iOS 5.1.1 de kalmış bir iPad cihazım var. Zamanında çok iyi kullandığım bir cihaz ama artık ios 5.1.1 için herhangi bir şey yok.Program vs. yüklenemez.Buna Android yüklemeyi denesem nasıl olur?Buna uygun bir Android varmı? Oda başka bir mesele tabi ama ne yapabilirim bunu?

@EFI Shell

iOS 5.1.1 de kalmış bir iPad cihazım var. Zamanında çok iyi kullandığım bir cihaz ama artık ios 5.1.1 için herhangi bir şey yok.Program vs. yüklenemez.Buna Android yüklemeyi denesem nasıl olur?Buna uygun bir Android varmı? Oda başka bir mesele tabi ama ne yapabilirim bunu?

@EFI Shell

Üstünde yemek kesme videoları çekebilirsiniz

Şaka maka iphone cihazlara Android vs yüklenmiyor diye biliyorum yapabileceğiniz hirsey olduğunu sanmam

Üstünde yemek kesme videoları çekebilirsiniz

Şaka maka iphone cihazlara Android vs yüklenmiyor diye biliyorum yapabileceğiniz hirsey olduğunu sanmam
Kamerası olmayan model bu.

Onun için değiştirilmiş yazılımlar var stabillik biraz bozuk olsa bile kullanılır ios 5.1.1 kullanmaktan iyidir

PC yan monitör olarak kullanılıyor diye biliyorum ona benzer bişey yapabilirsin veya ets2 de kadran özelliğini kullanabilirsin ios versiyonu uyuşuyor ise
Yan monitör olarak nasıl bağlanir hocam küçük bir ekran güzel olabilir

jailbrek atıp bi şeyler deneyebilirsin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,287
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri