Neler Yeni

Eski Donanıma Windows 10 mu 8.1 mi ?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
farkındayım daha önceden 7 de kullandım 8 de 8.1 de 10 da kullandım şuan 10 kullanıyorum ama yapacak bir şey yok 7 ye geçmek içime sinmiyo yakında tüm destekler çekilir diye korkuyorum
İşletim sistemini performans ayarlarına göre ayarlarsan bayağı yükseliyor cs'de 10 fps ten 75fps e kadar çıkmıştı tüm hepsini en düşüğe ayarladığımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlgilendirir ve niye yaptırım uygulayayım?
Yaptırım uygulayamıyorsan karışamazsın 🙂

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Ben mi sen mi ?

Boş boş yorumlar yapıyorsun uyarınca daha da boş yorumlar yapmaya devam ediyorsun 🤣 🤣 🤣
Boş boş yorumlar olduğuna kim karar veriyor?
İşin içine mizah karıştırdlm bir içerlenmişsin sanki mizah bölümü olmadığı için beyninde.
Dediğin şeyde veya dediğim şeyde komik bir şey yoktu gülme işareti?

modlu windows sürümleri felan var düşük boyutlu, rootlu telefon gibi isimlerini bilmiyorum ama onlardan yapsan daha mantıklı

Wierotten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berk UÇAN
modlu windows sürümleri felan var düşük boyutlu, rootlu telefon gibi isimlerini bilmiyorum ama onlardan yapsan daha mantıklı
şuan win 10 kullanıyorum fakat sanki 8.1 kullanırken daha performanslı gibi geldi bana 2-3 yıl oldu tekrar aynı performans olur mu ?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Boş boş yorumlar olduğuna kim karar veriyor?
İşin içine mizah karıştırdlm bir içerlenmişsin sanki mizah bölümü olmadığı için beyninde.
Dediğin şeyde veya dediğim şeyde komik bir şey yoktu gülme işareti?
Ben karar veriyorum beyin falan nereden geldin buralara tartışmayı bile beceremiyorsun iyi günler.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows 10 kur. Windows 7 diyenler virüsler ve sürücüler ile deli olmaya devam edebilir.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Ben karar veriyorum beyin falan nereden geldin buralara tartışmayı bile beceremiyorsun iyi günler.
Senin vasfın ne karar veriyorsun neyse neden foruma girmeyi bıraktığımı hatırlattığın için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erkan İtak
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Windows 7 olmaz diyorsan ve ikisinden biri diyorsa 8.1 Home kur. Bir nebze rahatlatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom