Eski Harddiski Yeni Pcye Takmak

TxincK

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar ben yeni bir bilgisayar aldım ve eski harddiskimi bilgisayara eklemek istiyorum. Bu harddiski nasıl temizlerim ve harddiski takınca direkt olarak görünür hale gelir mi? Yoksa başka bir şey mi yapmam gerekir.Bu arada harddiskte farklı bir windows kurulu nasıl silebilirim ve ilk hangisi açılır?

şuanki sisteminde zaten windows kuruluı oldugu için sıkıntı olmaz disk flash bellek gibi direk okuması lazım bilgisayarın görmeme durumunda disk yönetimine bakın birde sata sıralamasında windows diskininz mutlaka ilk sırada olsunki karışıklık yaşamasın sistem

şuanki sisteminde zaten windows kuruluı oldugu için sıkıntı olmaz disk flash bellek gibi direk okuması lazım bilgisayarın görmeme durumunda disk yönetimine bakın birde sata sıralamasında windows diskininz mutlaka ilk sırada olsunki karışıklık yaşamasın sistem
Peki bu harddiski nasıl temizleyebilirim?

Peki bu harddiski nasıl temizleyebilirim?
disk yönetimine girip diskinize sag tık yapın çıkan seçeneklerden biçimlendir , diskiniz parçalara ayrılmış ise birimin üzerine gelip sağ tık birimi sil diyerekte biçimlendirme işlemini yapabilirsiniz

disk yönetimine girip diskinize sag tık yapın çıkan seçeneklerden biçimlendir , diskiniz parçalara ayrılmış ise birimin üzerine gelip sağ tık birimi sil diyerekte biçimlendirme işlemini yapabilirsiniz
Teşekkür Ederim.

disk yönetimine girip diskinize sag tık yapın çıkan seçeneklerden biçimlendir , diskiniz parçalara ayrılmış ise birimin üzerine gelip sağ tık birimi sil diyerekte biçimlendirme işlemini yapabilir
Merhabalar yine ben taktım pcye harddiski ama pc açılmadı napabilirim bu durumda? Boot'a falanda baktım 1. sırada ssd vardı.

Merhabalar yine ben taktım pcye harddiski ama pc açılmadı napabilirim bu durumda? Boot'a falanda baktım 1. sırada ssd vardı.
harddiskiniz çalışıyormu eminmisiniz ekipmanınız var ise hdd kartını söküp okuma bölmünü silgi ile temizleyin oksitlenme olabiliyor

Geri