Ana kart boot edilmiş olur mu bilemem. Açıkçası pek mantıklı gelmedi bana ama olabilir.sistem toplayacaM şimdi elimde labtob falan yok windows USB’si yok ama elimde içinde Windows olan bir 2.5 harddisk var ssd ile çakışır mı.
uzun lafın kısası böyle yapsam çalışır mı
Windows'u harddiskte kullanınca ne anlamı kalacak ssd'ninsistem toplayacaM şimdi elimde labtob falan yok windows USB’si yok ama elimde içinde Windows olan bir 2.5 harddisk var ssd ile çakışır mı.
uzun lafın kısası böyle yapsam çalışır mı
yeni pc gelecek elimde labtob veya Windows USB’si yok en azından böyle yaparak Windows açılması lazımWindows'u harddiskte kullanınca ne anlamı kalacak ssd'nin
Açılabilir ama çok yavaş olur.yeni PC gelecek elimde labtob veya Windows USB’si yok en azından böyle yaparak Windows açılması lazım