1000 1200'e sata 3.0 ssdler var onlardan al bir tane 128lik yeter dizi film derse fazla fazla yeter 10kya düzgün bir laptop sıfır bulamazsın 8 gb modeller bile yokeski bir laptop var sadece ders çalışılan dizi izlemelik ssd bakıyorum ama 2300 tl felan bunun yerine 10 kya felan başka laptop çözbilir miyim tavsiyeniz var mı hdd var sanırım laptopta 64 gb çok yavaş
aga ben hep maasaüstü kullandım bu laptopta benim değil zaten neye dikkat etmem gerek alırken1000 1200'e sata 3.0 ssdler var onlardan al bir tane 128lik yeter dizi film derse fazla fazla yeter 10kya düzgün bir laptop sıfır bulamazsın 8 gb modeller bile yok
Hiçbir şeye herhangi bir sata 3.0 ssd alsan kafii markası kaliteli olursa fiyat artaraga ben hep maasaüstü kullandım bu laptopta benim değil zaten neye dikkat etmem gerek alırken
Aga var mı gördüğün güzel o fiyatlara teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için250-500GB'lık basit bir SATA SSD ise taş çatlasa 800-1200 TL tutar o fiyata laptopunu hızlandırmak çok daha mantıklı.
Hocam aldım hi levelin 128gb ama chat gpt bunda yer yok takılmaz diyor bilginiz var mıbuna 128gb veya 256gb sata ssd yeter onuda sahıbındende biraz araştırırsanız 1k altına rahattlıkla bulursunuz
SATA porttur sata ssd aldıysanız sorun yok cok eski cihaz m2 alsaydınız olmazdıHocam aldım hi levelin 128gb ama chat gpt bunda yer yok takılmaz diyor bilginiz var mı
Anladım teşekkürler çok sağ olun ram ekleme yapılır yapsam etki eder mi peki gelecek yıl okul açılana kadar hızlı kasmadan ders çalışılsa kafiSATA porttur sata ssd aldıysanız sorun yok cok eski cihaz m2 alsaydınız olmazdı
Alıntıyı görüntüle
everest ultima editiondan rame bakın aynısından bi tane daha alınAnladım teşekkürler çok sağ olun ram ekleme yapılır yapsam etki eder mi peki gelecek yıl okul açılana kadar hızlı kasmadan ders çalışılsa kafi