Eski Mobil Oyunlar Neden Yok

Shadow™

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,059
Eskiden Play Storede binlerce mükemmel oyun vardı fakat şuan hiçbiri nedense yok.Bazen aklıma geliyor şöyle bir oyun vardı,arıyorum fakat bulamıyorum birde eskiden mobildeki tüm oyunlar güzeldi neredeyse "Zombi Oyunu" yazardım mükemmel oyunlar çıkardı şimdi onlar neden yok bilgisayar sektörünemi geçti?

Eskiden Play Storede binlerce mükemmel oyun vardı fakat şuan hiçbiri nedense yok.Bazen aklıma geliyor şöyle bir oyun vardı,arıyorum fakat bulamıyorum birde eskiden mobildeki tüm oyunlar güzeldi neredeyse "Zombi Oyunu" yazardım mükemmel oyunlar çıkardı şimdi onlar neden yok bilgisayar sektörünemi geçti?
Yapay zeka ile aynı oyun konseptlerini kopyalayıp çocukları birkaç saat ekranda tutmaya yönelik oyunlar yapmak, oyunu da reklamlarla doldurup zengin olmak varken mobile düzgün oyun çıkarmak kimsenin aklına gelmiyor denebilir sanırım. PC de oyunu parayla al mantığı ya da oyun ücretsiz kostüm ücretli mantığı olduğu için daha oyuncuya yönelik işler yapıyorlar.

blood and glory oynardım onlarda yok olmuş canım çekti nostalji olsun diye oynamak istedim bulaşmadığım yol kalmadı yine çalıştıramadım bir türlü.

hacı şu stick war legacy oyunu efsaneydi ne oynardım be

Ekler

• stick war legacy.webp
    stick war legacy.webp
    13.5 KB · Hit: 20
Biz çocukken güzel geliyordu bence,ben de küçükken çok oynardım Subway Surfers'ı,Hill Climb Racing'i falan ama başka mobil oyunlar varken onların yüzüne bakmam bile ki artık mobil oyunların da yüzüne bakamıyorum orası ayrı bir konu.

he ya bir tane 2. dünya savaşı oyunu vardı d-day. apk bile indirdim çalışmadı :/ en sevdiğim mobil oyun denilebilir

blood and glory oynardım onlarda yok olmuş canım çekti nostalji olsun diye oynamak istedim bulaşmadığım yol kalmadı yine çalıştıramadım bir türlü.
Teşekkürler aradığım oyunu bulmamı sağladın 😀

Geriye zombi oyunu kaldı

şimdi keyfine gelmiyor belki de
zombi oyunu nasıldı anlatr bakalım.
ben çok zombi oyunu oynadım

şimdi keyfine gelmiyor belki de
zombi oyunu nasıldı anlatr bakalım.
ben çok zombi oyunu oynadım
Aradığım iki tane zombi oyunu birisinde kapıları,pastaneyi vb.yerleri savunuyorduk ve çeşitli silahlar vardı net tarif edememenin sebebi tam hatırlayamayışım,ikincisinde sniper taarruz tüfeği gibi silahlarla uzaktan veya yakindan zombileri vurup öldürüyorduk bu dediğim oyun 1.şahıs ve pupg tarzıydı.

Mobil oyun reklamlarından aslında hangi oyunlara yönelindiği belli oluyor. Meta bu aralar böyle. İleride değişebilir belki de.

Aradığım iki tane zombi oyunu birisinde kapıları,pastaneyi vb.yerleri savunuyorduk ve çeşitli silahlar vardı net tarif edememenin sebebi tam hatırlayamayışım,ikincisinde sniper taarruz tüfeği gibi silahlarla uzaktan veya yakindan zombileri vurup öldürüyorduk bu dediğim oyun 1.şahıs ve pupg tarzıydı.
plants vs zombis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,879
Üyeler
184,520
Son üye
igxccom
Geri