ESKİ MONİTÖRÜMÜN KABLOLARINI YENİ MONİTÖRDE KULLANSAM SORUN OLUR MU

Oktayt35

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar eski monitörüm AOC’un 24 inç 165 hzlik monitörü,yeni OLED ekran monitöre geçtim bilmediğimden soruyorum eski kabloları kullansam direkt sorun yaratır mı kablo kalitesi vs önemli mi?(Kablolar masanın orda cırt kelepçeyle bağlı birazda onları tek tek açıp değiştirmeye üşendim…)

Arkadaşlar eski monitörüm AOC’un 24 inç 165 hzlik monitörü,yeni OLED ekran monitöre geçtim bilmediğimden soruyorum eski kabloları kullansam direkt sorun yaratır mı kablo kalitesi vs önemli mi?(Kablolar masanın orda cırt kelepçeyle bağlı birazda onları tek tek açıp değiştirmeye üşendim…)
kaplolar yeni nesilse degiştir ama aynısı ise kullan sorun olmaz..

genelde sorun olmaz fakat olede geçiş yaptığın için kabloyu değiştirmen daha sağlıklı.

Bunun teknik bir dayanağı var mı hocam
youtube videosunda eski kablo ile kullanan bir arkadaşın prizinde cızırtılar çıkıyordu kabloyu yeni gelen ile değiştirince sorun çözülüyordu açıkçası riske girmeye değeceğini sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri