Merhaba arkadaşlar xbox series x vs s çıktı ama microsoft 2 yıl daha yeni oyunlar xbox one serisine de gelecek dedi bu yüzden hala xbox one s alınır mı ?
bir şey sormak istiyorum bu 2 yıl da sadece microsoft oyunları mı çıkar yoksa diğer markaların oyunlarıda çıkar mıAlınır. 2 yıl sonrasında bütün oyun desteği kesilmez merak etme. bazı oyunlar gelmez sadece bir 3-4 sene daha gideri var.
Alınabilir yeni nesil oyunlara meraklı değil isen gayet gideri var
Alınabilir yeni nesil oyunlara meraklı değil isen gayet gideri var
bir şey sormak istiyorum bu 2 yıl da sadece microsoft oyunları mı çıkar yoksa diğer markaların oyunlarıda çıkar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi kaç tane oyun dışında yeni nesil merakım yok gamepasstaki oyunlar sence nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi kaç tane oyun dışında yeni nesil merakım yok gamepasstaki oyunlar sence nasıl
tmmdır teşekkürlerO işleri pek bilmiyorum hocam gamepass güzel bir sistem alırsan iyi olur
tamamdır bakıcam bazı yerlerde xbox one s alınmaz 20-30 fps anca 30 fps bile görmüyo diyolar o yüzden bayaa çekingendimGamepass Oyunları size çok çok yeter.Performans konusunda gayet iyi grafikleri de güzel.bu videoyu izleyip karar verebilirsiniz
Dostum arkadaşım daha 1 ay olmadı 2. El One S aldı ve şuan çok memnun cihazdan.tamamdır bakıcam bazı yerlerde xbox one s alınmaz 20-30 fps anca 30 fps bile görmüyo diyolar o yüzden bayaa çekingendim
cevapladığın için çok teşekkür ederim galiba bende one s alıcam media marktta 0 yanına forza horizon 4 2300 onu almayı düşünüyorumDostum arkadaşım daha 1 ay olmadı 2. El One S aldı ve şuan çok memnun cihazdan.
Kasma donma vs. Sorunlar yok
One S ile ps4 hemen hemen aynı olur güncellik konusunda daha Series S,X serisi yeni çıktı. One serisi birkaç sene daha güncelliğini koruyacaktır.
Önerim temiz bir 2. El One S bulman olur. 2000 bandında oluyorlar toplama 2. El bir pcden çok daha iyi bir seçenek olacaktır.