Yardım Eski Otomatik Arabalar Alınmaz Mı ?

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,653
Selamlar Aklıma Takılıyor İnsanlar Eski Arabaların Şanzımanı Kötü Olur Alınmaz Felan Diyor Renault Megane Bakıyorum mesela hepsi 2004-2008 Arası Çok Eskiler Ama Otomatikler Çoğu Kişi Şanzımanları Sorun Çıkarır Alınmaz Diyor Sizce Alınmaz MI ?

Japon, kore arabaları harici evet pek alınmaz. Avrupa arabaları doğru düzgün şanzımanlara 2010'lu yıllarda anca geçti.

Alınmaz

Çok Fazla Var 2.Elde Satılan Bu Araçlar 20 Yıldır Arıza Falan Vermemesi Sence Daha Güvenilir Olduğu Anlamına Gelmez Mi Yani Kötü Olsa 20 Yılda Hiç Mi Problem Çıkmaz Veya Gündeme Düşmez
durumu çok iyi olmadığı sürece bence alınmaz. 20 yıl arıza vermedi diye yarın çalışacağının bir garantisi yok

Çok Fazla Var 2.Elde Satılan Bu Araçlar 20 Yıldır Arıza Falan Vermemesi Sence Daha Güvenilir Olduğu Anlamına Gelmez Mi Yani Kötü Olsa 20 Yılda Hiç Mi Problem Çıkmaz Veya Gündeme Düşmez
Veriyor zaten. 20 yaşındaki araba en az 5 el değiştirmiştir neler neler yapmışlardır şanzımana :D Mesela Peugeot 206'nın otomatik viteslileri daha ucuza satılıyor :D

Veriyor zaten. 20 yaşındaki araba en az 5 el değiştirmiştir neler neler yapmışlardır şanzımana :D Mesela Peugeot 206'nın otomatik viteslileri daha ucuza satılıyor :D
En çok arıza veren şanzımanlardan biridir kendisi maalesef ki tecrübe de ettim.
Renault Megane Bakıyorum mesela hepsi 2004-2008 Arası Çok Eskiler Ama Otomatikler Çoğu Kişi Şanzımanları Sorun Çıkarır Alınmaz Diyor Sizce Alınmaz MI ?
Megane 2 kasasının da şanzımanları sıkıntılı oluyor önermem. Hatta direkt eski araçlarda otomatik önermem. Fakat tercihiniz kesinlikle otomatikten yanaysa arkadaşın dediği gibi japon tarafına yönelin.

Selamlar Aklıma Takılıyor İnsanlar Eski Arabaların Şanzımanı Kötü Olur Alınmaz Felan Diyor Renault Megane Bakıyorum mesela hepsi 2004-2008 Arası Çok Eskiler Ama Otomatikler Çoğu Kişi Şanzımanları Sorun Çıkarır Alınmaz Diyor Sizce Alınmaz MI ?
eski bir araç alıyorsan manuel almanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri