Yardım Eski Otomatik Arabalar Alınmaz Mı ?

Eski otomatikler daha geç vites atıyor. Yeniler daha optimize. Fark bu.

Bütçen düşükse ve az sorun istiyorsan manuel Japon al.

japon harici alınmaz japon alacaksanda çok sağlam bir ustaya kontrol ettirtmek gerekiyor arkadaşım otomatik civic aldı eksper güzel bir sıkıntı yok dedi araba 3 ay sonra düz yolda şanzıman dağıttı

Veriyor zaten. 20 yaşındaki araba en az 5 el değiştirmiştir neler neler yapmışlardır şanzımana :D Mesela Peugeot 206'nın otomatik viteslileri daha ucuza satılıyor :D
çünkü AL4 tork konvertörlü olmasına rağmen rezalet bi şanzıman. kaya gibi olan tork konvertörlü şanzımanı nasıl beceremeyip rezil bi şanzıman yaptılar anlayamıyorum :D

çünkü AL4 tork konvertörlü olmasına rağmen rezalet bi şanzıman. kaya gibi olan tork konvertörlü şanzımanı nasıl beceremeyip rezil bi şanzıman yaptılar anlayamıyorum :D
Renault ile ortak şanzımanı zaten, rakip firmalar ortak şanzıman bu kadar oluyor :D

Selamlar Aklıma Takılıyor İnsanlar Eski Arabaların Şanzımanı Kötü Olur Alınmaz Felan Diyor Renault Megane Bakıyorum mesela hepsi 2004-2008 Arası Çok Eskiler Ama Otomatikler Çoğu Kişi Şanzımanları Sorun Çıkarır Alınmaz Diyor Sizce Alınmaz MI ?
Hocam eski araba alınacaksa temizliğine ve en çok tavsiye edilenine göre alınmalı bence.
Ben de yakın zamanda astra sw f kasa aldım 98 model, araba gıcır gıcır çok temiz bakılmış.

Hocam eski araba alınacaksa temizliğine ve en çok tavsiye edilenine göre alınmalı bence.
Ben de yakın zamanda astra sw f kasa aldım 98 model, araba gıcır gıcır çok temiz bakılmış.
Fiat Linea Düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı paraya daha yeni arabalar vardır keşke almasaymışsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri